Po realizacji zysków na Polnej (być może kluczowe decyzje dla tej spółki zapadną już połowie nadchodzącego tygodnia i to być może wywoła jakiś impuls wzrostowy na PLA), część kasy przeznaczę na RAF. Ale to nie wcześniej niż w listopadzie.
Według "Wprost" Aleksander Grad chciał przerwać przetarg, gdy Katarczycy wycofali się /RMF59 minut temu
"Wprost" dotarł do informacji CBA, przesłanej najważniejszym osobom w państwie 5 i 9 października 2009 w sprawie nieprawidłowości przy sprzedaży majątku stoczni gdyńskiej i szczecińskiej.
Urzędnicy Agencji Rozwoju Przemysłu S.A., podległego ministerstwu Aleksandra Grada "czynili wszystko co w ich mocy, aby zapewnić zwycięstwo w przetargach wybranemu przez siebie katarskiemu inwestorowi wynika z dokumentów, jakie na ręce Donalda Tuska złożył Mariusz Kamiński - informuje "Wprost".
PM, MO, biatar czy jak Ci tam...,
przestań już naganiać na tego syfa...
kiedy inne zyskają po 100-200%, może 20 zł i to przekroczy...(jak dobrze pójdzie)
Naganiać nie naganiać.Napewno warto kupić bo ryzyko,że spadnie jest 0.Tylko trzeba ustalić,które biuro maklerskie steruje kursem,a jest to robione w porozumieniu z zarządem.Jeżeli chodzi o kurs żadnego znaczenia.Jesze pytanie-jakiego akcjonariusza reprezetuje prezes i przewodniczący RN?
Ja naganiam? To co piszesz jest pozbawione logiki. Przecież ja dopiero rozpocząłem tutaj zakupy - zależy mi więc na przejściowej stabilizacji kursu. To nie ta faza, przyjacielu.