Mamy hossę światowe a jej szczyt jest już blisko lub bardzo blisko. To głownie dzieki niej mamy cenę w okolicy 0.6 WK. Jeśli założysz że ten zarząd szybko chce rozwiązać sprawę to jest szansa na zarobek. Jeśli będą przeciągać sprawę w nieskończoność to jest szansa że przyjdzie kryzys lub bessa a wtedy stracisz na pewno bo wszystkobpolecin
Uwaga na takich psychologów tłumu. Każdym sposobem próbują namówić na zakup, a później wycisnąć akcje Energii od zniechęconych. Tu się nie gra, tu się akumuluje . Finał i sąd już blisko.
Lepiej napisz kto wystawia już poniżej 20pln. Czyżby Dziadek był zarządzającym ? Ja systematycznie dobieram - ale i tak płaczę, że rok temu nie brałem hurtowo...
popatrz na wolumen,średnią owego wolumenu i zrozum,(nie obrażaj się na fakty,tylko zrozum)że ponad 10 mln akcji akceptuje okolice zaproszrnia,to ok.30% obecnego ff,jednocześnie,akcje są odbierane niewiele wyżej ceny zaproszenia więc wniosek jest oczywisty,akcjonariat musi się wymienić na bardziej ambityny byśmy mogli pójść dalej,więc,albo znasz wartość akcji które kupiłeś,albo .......
tak,tak twierdze/gdyby Orlen chciał 95% za pierwszym podejściem to by je miał,a wolumen jest potwierdzeniem,natomiast twoje interpretacje są pozbawione logiki,jednak to przekomarzanie się jest bez sensu,przyszlość(zakładam,że niedługa przyszłość) zweryfikuje kto ma/miał rację?
Dnia 2026-02-13 o godz. 11:29 ~darek napisał(a): > tak,tak twierdze/gdyby Orlen chciał 95% za pierwszym podejściem to by je miał,a wolumen jest potwierdzeniem,natomiast twoje interpretacje są pozbawione logiki,jednak to przekomarzanie się jest bez sensu,przyszlość(zakładam,że niedługa przyszłość) zweryfikuje kto ma/miał rację?
Obyś miał rację ,że będziemy zadowoleni jeszcze bardziej
ja wiem ptaku,że mam rację,ty też będziesz zadowolony bardziej,jeżeli nie ulegniesz wyciu,tępej propagandzie,harcom na kursie wyleszczonych zaproszeniem Orlenu kółkowiczów
Jakie przekomarzanie, przecież to FAKTY. Przyszłość wg ~darka: - wypłata dywidend (również tych zaległych), - powrót do indeksów......, itd.. Już Ci napisali grzecznie: marzyciel.
Zrozum moje pytanie - kto wystawia na sprzedaż nawet poniżej 20 pln . To nie Orlen - musiałby informować. Jeżeli na zlecenie Orlenu - to pytanie kto jest w układzie i robi za słupa i animatora ?
Większość tego obrotu to moim zdaniem jest pozorowany ruch z konta na konto. Popatrz w arkusz zleceń jak rozłożone są kwoty/ilości i jak trudno podebrać wystawiając swoje zlecenie choć 5 groszy w węższym kanale...
Zapewniam, iż Orlen, bardzo byłby zadowolony, gdyby osiągnął 95%, przeprowadziłby przymusowy wykup i tym samym wszystkie sprawy w Sądach stały by się bezprzedmiotowe. Orlen na pewno zadba o ponadprzeciętne zyski dla ~emeryta, i ~darka oraz wszystkich pozostałych akcjonariuszy Energa S.A., tego jestem pewien.
Dnia 2026-02-13 o godz. 11:49 ~IP napisał(a): > Jakie przekomarzanie, przecież to FAKTY. > Przyszłość wg ~darka: > - wypłata dywidend (również tych zaległych), > - powrót do indeksów......, itd.. > Już Ci napisali grzecznie: marzyciel. >
Jeżeli mamy kogoś wpływowego w akcjonariacie ,to wszystko możliwe . Jak kupowałem w 3.11.2025 Energę po 15 zł też marzyłem ,że wzrośnie .
Ale przecież nikt tu nie zabrania marzyć. Orlen S.A., na pewno zadba o interesy drobnych akcjonariuszy Energa S.A. i ponadprzeciętne zyski. A niektórzy, dalej uważają że mają swojego człowieka, teraz to w Zarządzie Orlenu.
Dnia 2026-02-13 o godz. 12:59 ~IP napisał(a): > Ale przecież nikt tu nie zabrania marzyć. > Orlen S.A., na pewno zadba o interesy drobnych akcjonariuszy Energa S.A. i ponadprzeciętne zyski. > A niektórzy, dalej uważają że mają swojego człowieka, teraz to w Zarządzie Orlenu.
myśleć też nikt nie zabrania,ale jak widać,myślenie niektórych męczy
Dnia 2026-02-13 o godz. 13:15 ~darek napisał(a): > Dnia 2026-02-13 o godz. 12:59 ~IP napisał(a): > > Ale przecież nikt tu nie zabrania marzyć. > > Orlen S.A., na pewno zadba o interesy drobnych akcjonariuszy Energa S.A. i ponadprzeciętne zyski. > > A niektórzy, dalej uważają że mają swojego człowieka, teraz to w Zarządzie Orlenu. > > myśleć też nikt nie zabrania,ale jak widać,myślenie niektórych męczy
Myśleć też tu nikt nie zabrania: Myśl, myśl, myśl. Myślenie nie jest łatwe, ale można się do niego przyzwyczaić.
to prawda,tylko każdy medal ma dwie strony,gdy wig energia bedzie wysoko a my rażąco nisko względem energetyków z wig energia tzn,że urynkowienie notowań Energi zaproszeniem Orlenu po 18,87 zł było zbyt niskie
Ale przecież Ty nie jesteś już pokrzywdzony? Jakieś wątpliwości się pojawiły, co do ponadprzeciętnych zysków? Orlen, "rynek", forum, Pan Jan z dwoma pracownikami Fundacji lub Ktoś inny, zadba o wasze interesy? Jak manifestacja na Bielańskiej, będzie słaba, to może po 15 zł będzie można odkupić i do Orlenu na kolanach ZANIESIEMY po 18,86 zł? Wstydu ani żadnych zasad trzeba nie mieć, jak tak daleko zaszliśmy, aby w tej chwili nie wesprzeć swoją obecnością manifestacji, protestu na Bielańskiej 19.02.2026 r. Ta uwaga dotyczy wszystkich akcjonariuszy tych z Podlasia, Dolne i Górnego Śląska, Małopolski oraz wszystkich których nie wymieniłem. Nie ważne czy ktoś ma umowę czy nie. Usprawiedliwieni są tylko pracownicy Energa S.A.. JANEK NAS POTRZEBUJE!