• MAM ZŁE PRZECZUCIA !!! Autor: ~gracz [83.230.24.*]
    Rząd wprowadził ustawę regulującą opłaty za korzystanie z remontowanych autostrad. Jeśli autostrada jest remontowana dłużej niż 1 miesiąc to przejazd ta autostrada jest bezpłatny. To uderzy bardzo mocno w zyski choćby STALEXPORTU. Akcje jej spadną do 1.30-1.40 zł/szt. Zobaczycie. !!!!
  • Re: MAM ZŁE PRZECZUCIA !!! Autor: ~Jan [79.163.43.*]
    Polak potrafi będą remontować po 29 dni z 3 dnowymi przerwami i ustawa ich nie obejmie, a osobiście uważam że przed spadkami będzie wzrost inaczej nie miało by to sensu.
  • Re: MAM ZŁE PRZECZUCIA !!! Autor: ~volare [85.222.59.*]
    Nie widzę zagrożenia. Stalexport to spółka z niezagrożona z stałym i bezpiecznym źródłem dochodów. Kierowcy plują jadem, psiocząc ze muszą płacić pełną stawkę za przejazd autostradą która w dodatku ciągle jest remontowana. Zarzekają sie jednoczesnie ze to ich ostatni przejazd a po dwóch dnia wracają z podkulonym ogonem i płacą na nowo. To jest siła tej branży. Tej branży kryzys nigdy nie dotknie.
  • Re: MAM ZŁE PRZECZUCIA !!! Autor: ~Jan [79.163.43.*]
    Daj link do tej ustawy, bo szukam i nie moge znaleźć pewnie popelina zasłyszana w kolejce w sklepie ;-)
  • Re: MAM ZŁE PRZECZUCIA !!! Autor: ~Jana76 [89.151.9.*]
    Ooooooo i tu tez masz złe przeczucia?Posłuchaj mnie i zainwestuj w karkosiki .
[x]
STALEXP 0,67% 2,98 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.