Trochę jestem zdziwiony ,że o krośnie dowiadujemy się w ostatniej chwili i to z prasy-a przecierz jesteśmy udziałowcami!
Nawet Tusk ma przecieki a Krosno nie?
Coś przepowiednie Preda się nie potwierdzają.
Nie jestem mocny w te klocki,ale obserwuje fotum i widzę ,że wiekszość wypowiedzi jest albo tendencyjna (REJS) albo wyrafinowana.
Z tego co wiem to prezes stara się o ugodę i wcale nie jest bez szans,stąd tak wysoki kurs bankruta.Dziwię się ,że nie ma żdnych przecieków ,bo prezesowi zostal do namówienia tylko bank PKO na ugodę,a było to 2 tygodnie temu i jaki rezultat?Przecieków nie ma,ale skoro ktoś skupuje w dużych ilościach bankruta-to może prezes?znający już przyszłość.
Pozdrawiam preda ,który z tego co widzę ma dosteęp do internetu tylko w godzinach pracy -wnioskuje ,że mieszka gdzieś ...na uboczu.
Nie trzeba wróżyć z fusów aby się domyślać, że będzie ugoda. Bankom jest to na rękę, w końcu po to są aby zarabiać na kredytach,odsetkach,itp. Na krośnie zrobią dobry interes gdyż spółka funkcjonuje coraz lepiej po wyjściu inwestora sawickiego i niekompetentnego zarządu. Firma ma mnóstwo zleceń, bez powodu by nie zwiększała zatrudnienia.
1. synduk spłaci wierzycieli , czyli PKO
2. ugody nie bedzie
3. aby spłacić sprzeda majątek KROSNA /wanny, itp/
4. ktoś kupi za bezcen KROSNO
5. wierzyciel bedzie spłacony- czyli PKO
6. akcjionariuszom zostaną bezwartościowe akcje :D:D:D
7. zakład przyjmie np nazwe KROSNO bis
8. a kurs trzymają ci na takim poziomie którzy kupili około tej kwoty i nie chca aby spadł im nizej bo wtedy
a) moze być panika i wysypywanie na mase
b) mogą później nie dzwignąć kursu do takiego jakby chcieli
to tak po krótce
i nigdzie nie ma info o tym aby zatrudniali ludzi :D:D:D
typowi naganiacze
a po co mam pisac jak GPW jest nieczynne - wtedy wychodze ze stołówki i w domu podaje na kolanach żonie kolację :D:D:D:D - wszedzie jestem szargany :(
Teraz nie czas na przecieki, ani info, tylko na czystą spekulację, jest bardzo silne wsparcie na poziomie 0,20, słabe opory przy wzrostach i znaczna przewaga K nad S, co widać po dzisiejszej sesji i zleceniach. Wygląda to bardzo obiecująco i ja daję się przekonać, reszta da się przekonać przy wzrostach +20% z sesji na sesję.
Wy chyba ślepi jestescie , zerknijcie sobie w arkusze i sprawdzcie jak ktos wycofywał wrzuconą chęć kupna - ktoś specjalnie nie pozwala zmniejszyć wysokości kursu. Widocznie ma duzo w KROŚNIE i boi sie teraz stracić :D:D:D:D