• Przecieki ,przecieki! Autor: ~Apas [83.1.217.*]
    Trochę jestem zdziwiony ,że o krośnie dowiadujemy się w ostatniej chwili i to z prasy-a przecierz jesteśmy udziałowcami!
    Nawet Tusk ma przecieki a Krosno nie?
    Coś przepowiednie Preda się nie potwierdzają.
  • Re: Przecieki ,przecieki! Autor: ~max [89.167.45.*]
    mozesz rozwinac mysl? ja niczego sie ostatnio o Krosnie nie dowiedzialem mimo ze jestem udzialowcem...
  • Re: Przecieki ,przecieki! Autor: ~Apas [83.1.217.*]
    Nie jestem mocny w te klocki,ale obserwuje fotum i widzę ,że wiekszość wypowiedzi jest albo tendencyjna (REJS) albo wyrafinowana.
    Z tego co wiem to prezes stara się o ugodę i wcale nie jest bez szans,stąd tak wysoki kurs bankruta.Dziwię się ,że nie ma żdnych przecieków ,bo prezesowi zostal do namówienia tylko bank PKO na ugodę,a było to 2 tygodnie temu i jaki rezultat?Przecieków nie ma,ale skoro ktoś skupuje w dużych ilościach bankruta-to może prezes?znający już przyszłość.
    Pozdrawiam preda ,który z tego co widzę ma dosteęp do internetu tylko w godzinach pracy -wnioskuje ,że mieszka gdzieś ...na uboczu.
  • Re: Przecieki ,przecieki! Autor: ~bat 2 [81.168.143.*]
    Nie trzeba wróżyć z fusów aby się domyślać, że będzie ugoda. Bankom jest to na rękę, w końcu po to są aby zarabiać na kredytach,odsetkach,itp. Na krośnie zrobią dobry interes gdyż spółka funkcjonuje coraz lepiej po wyjściu inwestora sawickiego i niekompetentnego zarządu. Firma ma mnóstwo zleceń, bez powodu by nie zwiększała zatrudnienia.
  • Re: Przecieki ,przecieki! Autor: ~Alien [89.74.77.*]
    ale krosno bedzie sobie dalej funkcjonowalo. Tyle że już bez wierzycieli w postaci akcjonariuszy i banków itp.
    :)
  • Re: Przecieki ,przecieki! Autor: ~pred [195.136.30.*]
    pozdrawiam naganiaczy :D:D na wzrosty

1. synduk spłaci wierzycieli , czyli PKO
    2. ugody nie bedzie
    3. aby spłacić sprzeda majątek KROSNA /wanny, itp/
    4. ktoś kupi za bezcen KROSNO
    5. wierzyciel bedzie spłacony- czyli PKO
    6. akcjionariuszom zostaną bezwartościowe akcje :D:D:D
    7. zakład przyjmie np nazwe KROSNO bis
    8. a kurs trzymają ci na takim poziomie którzy kupili około tej kwoty i nie chca aby spadł im nizej bo wtedy
    a) moze być panika i wysypywanie na mase
    b) mogą później nie dzwignąć kursu do takiego jakby chcieli

to tak po krótce

i nigdzie nie ma info o tym aby zatrudniali ludzi :D:D:D

typowi naganiacze

a po co mam pisac jak GPW jest nieczynne - wtedy wychodze ze stołówki i w domu podaje na kolanach żonie kolację :D:D:D:D - wszedzie jestem szargany :(

ale wiem jedno KROSNO wypada z GPW
  • Re: Przecieki ,przecieki! Autor: ~Bacazgor [194.132.108.*]
    Teraz nie czas na przecieki, ani info, tylko na czystą spekulację, jest bardzo silne wsparcie na poziomie 0,20, słabe opory przy wzrostach i znaczna przewaga K nad S, co widać po dzisiejszej sesji i zleceniach. Wygląda to bardzo obiecująco i ja daję się przekonać, reszta da się przekonać przy wzrostach +20% z sesji na sesję.
  • Re: Przecieki ,przecieki! Autor: ~pred [195.136.30.*]
    Wy chyba ślepi jestescie , zerknijcie sobie w arkusze i sprawdzcie jak ktos wycofywał wrzuconą chęć kupna - ktoś specjalnie nie pozwala zmniejszyć wysokości kursu. Widocznie ma duzo w KROŚNIE i boi sie teraz stracić :D:D:D:D

przyjrzycie sie
[x]
KROSNOOLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.