• Nie rozumiem Autor: ~MLensky [188.146.31.*]
    Obecnosci na forum osob bez akcji tzw pieniaczy nie rozumiem. Mysle, ze mam troche pojecia. Mam ponad 30 spolek w porfelu 3-4 sprkulacyjne. Oczywiscie stracilem tez np.na euco czy rafamecie. W mojej ocenie na chwile obecna sa 3 najlepsze spolki w oczekiwaniu na duzy wystrzal. Bumech-w kazdej chwili az do 100 zl. Capital-w perspektywie 3-6 misiecy 5 zl za akacje. Medinice-poczekalbym na korekte. Za ok 4-6 tyg zaczne zbierac papier. Na forum wchodzic powinni ci co chca za robic a nie wylewac zal za swoje niepowodzenia zyciowe. Kazdy sam za swoj kapital odpowiada.
  • Re: Nie rozumiem Autor: ~MLensky [188.146.31.*]
    Moj zarobek na gpw odliczajac podatek belki to jakies 3 mln zl
    Oczywiscie tez podpytalem ludzi, ktorzy o Bumechu jakies pojecie jakie sa perspektywy-dlatego patrzac dodatkowo na rozwoj wydarzen jestem spokojny o duzy zarobek.
    I jeszcze spolki ukrainskie. Ale albo trzeba zbierac juz od kilku miesiecy albo miec fart tuz przed zakonczeniem wojny.
  • Re: Nie rozumiem Autor: ~Ron [194.15.121.*]
    Bumech to złoty strzał będzie.
  • Re: Nie rozumiem Autor: ~Ryszar [188.33.24.*]
    Nie rozumiem, zawsze ten co ,kupi odrazu robi atak na nagonke na kupno i jakie to miliony zarabia, prawdziwy inwestor nigdy się nie chwali na byle jakim forum gdzie i ile to zarobił, natomiast takie przechwałki czynią najwięksi golase próbując nagonic na kupno.
    Cóż to za wiesci i czym poparte pisząc że podpytałem tu i tam I to ma y
    być wiadomość że bumech to same kokosy, ja też podpytałem tu i tam I wiem że bumech to padaka i wielki szwindel. A teraz sami pomyślcie i zastanówcie się czy warto w takie g. Wchodzić i zostać wykręconym z kasy
    To nie twoja kasa drogi panie. Co tu zatem robisz?
  • Re: Nie rozumiem Autor: wacekw [83.29.251.*]
    Jakby to takie proste było... ja obserwuję Bumech i mam, nie są to wielkie ilości ale jestem już na sporym plusie, miałem pewne momenty zwątpienia ale teraz widzę że idzie wszystko w kierunku już dawno ustalonym, pierwszy sygnał to nie była umowa z OTT tylko zmiany w zarządzie, a obecna umowa sprzed paru dni to zaskoczenie tak samo jak zdobycie koncesji.

• Re: Nie rozumiem Autor: ~Cichy [37.30.19.*]
    https://strefaobrony.pl/bumech-rozwija-biznes-zbrojeniowy-w-domenie-ladowej-slaska-spolka-ma-umowe-o-wspolpracy-z-amerykanskim-producentem-sprzetu-wojskowego/ar/c1p2-28664377
[x]
BUMECH 2,86% 19,75 2026-05-19 13:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.