• Budowa hali. Autor: ~J-23 [37.225.88.*]
    https://zapodaj.net/plik-8s0pyOAMN3

Kolega AMPUL wrzucił kiedyś to zdjęcie. Jak się przyglądnąć to tam na drugim planie jest wymurowana dwukondygnacyjna hala w stanie surowym. Na pierwszym planie plac budowy i wyciągnięte filary.
    Ktoś coś na temat jakie przeznaczenie tyc dwóch budynków?.
    Czy jest jakiś postęp w porównaniu z tym zdjęciem?
    Pozdrawiam.
  • Re: Budowa hali. Autor: ~Ampul [94.101.22.*]
    Byłem tam niecały miesiąc temu. Masz rację ze jeden budynek jest wymurowany, a drugi ma tylko wyciągnięte filary. Wrzucałem też zdjęcie tablicy informacyjnej. Budynek to hala produkcyjna z magazynem kontroli jakości, czy jakoś tak. Przy okazji oczywiście podjadę, jak będę w pobliżu, ale nie spodziewam się jakiś wielkich postępów ze względu na mróz. Zresztą to nie ma znaczenia czy skończą za miesiąc czy za rok, bo i tak się tym nie pochwalą, a to, że ja wrzucę zdjęcia na kurs nie wpłynie...
  • Re: Budowa hali. Autor: ~J-23 [109.243.1.*]
    Dzięki za info. Oczywiście, że kurs będą trzymać na tych poziomach ile tylko będą chcieć. Mają w tym jakiś cel i go realizują. Gdyby chcieli windować kurs to było już mi temu wiele okazji. Jak będę miał za co to dobiorę, chyba że mój portfel spuchnie to dokupię mocny pakiet, bo to kiedyś musi eksplodować i to mocno. Mam nadzieję, że to już w tym roku.
  • Re: Budowa hali. Autor: ~Gregor [37.31.56.*]
    co do nowej inwestycji to jednak hala produkcyjno magazynowa, przy okazji dzięki za info Ampul
  • Re: Budowa hali. Autor: ~Invest [37.31.63.*]
    To spółka z największym potencjałem wzrostu i rozwoju biznesu, coraz większe przyciąga zainteresowanie inwestorów niestety też i troki szerzących fałszywe informacje mające oczerniać spolke
[x]
HUBTECH -1,67% 0,24 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.