• Kłamstwo z 2025 roku Autor: ~ktos [31.175.48.*]
    Taka analiza wsteczna:
    https://inwestycje.pl/biznes/synthaverse-oczekuje-lepszych-wynikow-w-2025-rusza-sprzedaz-onko-bcg-na-duzych-rynkach/
  • Re: Kłamstwo z 2025 roku Autor: ~Oli [83.29.84.*]
    Kupiłem te akcje w2021r.po11 zł. Wspaniali,,naukowcy,, prowadzą tę spółkę,,Ciągle szoruje po dnie.Brakuje słów jaki to biznes zrobiłem.
  • Re: Kłamstwo z 2025 roku Autor: ~Info [5.184.253.*]
    Powiem tak to jest padaczka dekady, zaorać to i z giełdy zdjąć.
  • Re: Kłamstwo z 2025 roku Autor: ~mesek12 [164.127.254.*]
    Zarzad napewno zrobił wspaniały biznes poprzyznawali sobie akcji darmowych wramach nierubstwa i są zadowoleni to co oni robią to się nadaje do gazety i telewizji ośmieszyć ich tylko wielkie mi to umowy podpisują tylko gdzie są wyniki z ich realizacji pieniędzy brakuje cały czas to jak firma nie ma kasy to nie ma premi to jest chyba proste i jasne a nie drukowanie i przyznawanie sobie akcji ja się pytam za co za niedotrzymywanie umow i obietnic kina i śmiech
    Osoby odpowiedzialne za to powinny byc na taczkach z gnojem wywiezieni
  • Re: Kłamstwo z 2025 roku Autor: ~ktos [31.175.48.*]
    I doprowadzone do prokuratury.
  • Re: Kłamstwo z 2025 roku Autor: ~AutorAutor [89.64.5.*]
    radze przy lekturze tekstu skupić się na czasownikach. napisane w czasie przyszłym i nadużywany tryb przypuszczający...

tak jest od covidu, nad wszystkim pracują, co rok chcą osiągać jakieś cele, wszystko będzie etc.

naprawdę jest wiele ciekawszych spółek.....
  • Re: Kłamstwo z 2025 roku Autor: ~ktos [31.175.48.*]
    Wielokrotnie o tym pisałem, że wszelkie informacje podają w bezpieczny dla siebie sposób, typu "spółka planuje, liczy na". Na szczęście już nikt nie nabiera się na to i upadłość jest całkiem realna.
  • Re: Kłamstwo z 2025 roku Autor: ~Marek [83.20.228.*]
    U ale się chłopaki starają oni tu coś tworzą jak to ruszy to wiecie co będzie a wy tu pitolicie .
  • Re: Kłamstwo z 2025 roku Autor: ~Karolina [31.130.105.*]
    Jak tak ma być jak mówisz, to dlaczego ciągle wyzbywa się tak cennych akcji ?
    W grzywkę czesany korek jeden !
[x]
SNTVERSE 0,41% 3,64 2026-04-13 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.