Wy jestes naprawde niepelnosprawni umyslowo. -40% likwidacja to akcja promocyjna. Wysilcie sie odrobine, pato biorcy wyborcy. Jak wam sie udaje wejsc na to forum?
Cześć sklepów się zamyka,a ponieważ 1q jest najsłabszy wiec robi się remonty. Przy 1000 sklepów rotuje się remontami co 10 lat więc w każdym roku remontuje się ze 100, dla tę.ych wytlumacze aby sklep wyremontować trzeba go zamknąć. Słowo „Likwidacja”sklepu działa na zakupy u ludzi jak lep na muchy bo ludzie liczą na okazje i kupują znacznie więcej, chociaż nowy towar na bieżąco jest dowożony, to też sposób aby pozbyć się mniej chodliwego towaru. W przypadku CCC obniżka o 50% i tak daje 60% marży.
Takie zamknięcie jak było np. w Piotrkowie Tryb. Likwidacja sklepu a teraz otworzą obok jeszcze większe CCC, w miejsce starego Worldbox i powiększają o połowę HalfPrice… biznes nie idzie i pewnie dlatego to robią
Niektóre sklepy mają akcję -40%, są takie mające też -30% ale są też takie mające -50% i nie jest to "likwidacja kolekcji" tylko likwidacja sklepu i tutaj też jest podział. W większość nie likwidują sklepu tylko dają do remontu lub powiększają sklepy. Nie widziałem osobiście sklepu zamykanego na stałe. Odpowiadajcie tym niedorozwojom spamującym na spadki ale też spokojnie z emocjami:) Miałem dziś dokupić ale sam nie wiem dlaczego nie dokupuję, mimo że nie ma to żadnego znaczenia czy kupię po 132 czy po 120.