Na Yoshi innovation, akcje po 2.3, audyt MDR był w grudniu 2025 lada moment certyfikat końcowy, przejście na GPW i umowa z ARP o klinice transplantacji, potencjał wzrostu ogromny.
Ja z drobnej części pakietu Medinice który w przyszłym tygodniu umorzę będę podbierał z lewej ReadGene z onkologii genetycznej, ale Yoshi mam i trzymam
Nie chodziło mi o sprzedaż Medinice, o przeskok, w sensie zainteresowanie akcjami, o których wiedza tylko zorientowani, a potencjał wzrostu jest ogromny,, tutaj pewnie dłuższy czas będzie konsolidacja w tych rejonach.
Ale głupoty Optymista opowiadasz - dłuższa konsolidacja. Dobre. Oczywiście będzie reakumulacja ale z wyższych poziomów i też strach będzie na niej się przenieść gdzie indziej. Chyba tylko po to żeby zawisnąć i obserwować z boku dalszą wspinaczkę tutaj. Zaprzestań reklamowania swoich pozycji gdzie się kisisz
Dnia 2026-01-24 o godz. 06:33 ~Kramer napisał(a): > Ja z drobnej części pakietu Medinice który w przyszłym tygodniu umorzę będę podbierał z lewej ReadGene z onkologii genetycznej, ale Yoshi mam i trzymam
Szczerze . Czas jakiś temu miałem to wszystko , teraz nie mam lipa.
Niektórzy kiedyś mieli Medinice jak ich ubrano po 30,xxxx a potem oddali ze stratą. Jak będzie teraz zobaczymy, ja tu wchodziłem po 12 i dla zasady z części pakietu zrealizuje zysk.
Dobrze zrobisz, oni są tam, gdzie Medinice kilka tygodni temu. Tylko nie wiadomo czy Yoshi nie będzie długo na widłach wisieć, tam jest świadomy akcjonariat, akcji tanio nie odda.
Owszem, komorę hiperbaryczna do leczenia stopy cukrzycowej, odleżyn, oparzeń oraz trenazery medyczne krwotoków, jeden w grudniu kupiła FORMOZA, to chyba złe nie są...
Kurs napędziło PZU aby wkręcić ulicę. Od poniedziałku zaczną powoli ubierać leszcza. Dlatego sprzedaż Medi i przeskok na Yoshi to gwarancja zachowania kapitału i pewne zyski.
Dajcie znac jak jakies tfi obejmie akcji w yoshi tak jak to zrobilo pzu w ICE :)
A poki co zwijajcie sie stad bo Yoshi przy ICE to jak Cracovia do Realu Madryt (bez obrazy dla kibicow kraksy).