Wypuszczają 2 gry, których koszty już ponieśli, do wczoraj świetna sprzedaż JDM, w top seller ciągle pozycja około 300 a pozycja jest po przychodzie, na pewno jakaś sprzedaż na xbox. Playstation was zaskoczy a Wy tego nie widzicie, a kto nie kupi ten gapa.
Na Xbox już jesteśmy skreśleni skoro Forza będzie w Game Passie.
Prezes powinien wziąć passa również skoro taka słaba sprzedaż tam.
No ale na PS zanim nie wyjdzie Forza to rzeczywiście gracze w oczekiwaniu mogą sobie kupić tańszego JDMa
Forza droga ale zawsze mozna pograć na steam i zwrocic :)
Prezes mówi, że były i chodziło coś o 1mln usd, tylko czy to dobre rozwiązanie skoro w 3 dniach zarobili 150 tyś usd. Nikt nie wie jak się sprzedaje xbox, pokaże to dopiero oficjalny raport, nie było żadnej promocji cenowej więc od 3 miesięcy gra sprzedaje się w regularnej cenie a każde 10k sztuk to 1,2 mln brutto. Teraz tylko trzeba poczekać na liczby.
Prezes mówił ze nie zaakceptowalby 1mld usd tylko ze nikt mu tego milona nie proponował i to jest problem. Nie zapominaj ze xbox też bierze 30% prowizji wiec zostaje jakies 850k brutto z 10k sprzedanych sztuk. Sądząc po ilości komentarzy w różnych językach to tam jest sprzedane max 15k sztuk. Będą promki sprzeda sie więcej wiadomo. Multi bedzie skuchą bo bedzie tylko na torach.moze ps5 zaskoczy. Tego Wam życzę bo ja teraz bez akcji.
Ogólnie jakbym nie miał akcji to też bym tak pisał :) albo jakbym miał ale za szybko sprzedał :D A co do multi to od samego początku mówili że będzie na torach a nie ogólnodostępne w całej grze ... Dla mnie najważniejsze że trzymają terminy a Q1 26 na prawdę jest mocny w premiery - jak na tak małe studio. 3mam kciuki i pozdro dla akcjonariuszy