• dziwna cisza Autor: ~new [163.116.189.*]
    dziwna cisza ze strony PNT... ostatnio podłączyli FedEx do żabki a ze strony spółki cisza, zresztą jest kilka innych mniejszych lub większych informacji o współpracy PNT z jakimiś sklepami które można bez problemu znaleźć w internecie a ze strony spółki cisza... czyżby szykowali cos grubszego czy po prostu uznali że nie są to kluczowe umowy i nie należy o nich informować?
  • Re: dziwna cisza Autor: ~xyz [195.160.175.*]
    Informacje są potrzebne dla tłumu... tutaj wystarczy porównać przychody na akcję np. z takim XTB i różnice w cenie za szt... tylko matematyka nie kłamie... a rynek jest ślepy i leniwy nie analizując "papierów"... tyle...
  • Re: dziwna cisza Autor: ~Janek [83.20.245.*]
    Przestali słyszeć muzykę może …?
  • Re: dziwna cisza Autor: ~llucek [87.101.42.*]
    Bo rynek jak piszesz, analizuje jak dajmy na to z 3 sesje grzeje bez opamiętania do góry, dopiero kolarze inne fachmany się pojawiają. Porównałeś XTB , jest ok. stabilne wzrosty od 2021 ( gdzieś pisałem Pointpack od 21 r ponad 100% poprawił wartość akcji ), XTB również tylko , XTB c/wk 4,13 , a Pointpack 0,6 !!! Spółka totalnie nie doceniona, ale to się szybko zmieni
  • Re: dziwna cisza Autor: ~llucek [87.101.42.*]
    Nie ma aktualnych rekomendacji, ale z 2022r i 20023 r przy wartości księgowej 17 z groszem wahały się od 60 do 70 zł za akcję , dziś wartość księgowa powyżej 24 pln. Zaś w 2021 Ipopema wyceniała od 115 do 125 w dwóch rekomendacjach. Wiem rekomendacje , rekomendacjami, ale ciekaw jestem czy ktoś podejmie się wyceny na dziś
  • Re: dziwna cisza Autor: ~xyz [93.159.59.*]
    Ja już wyceniłem... od dawna pakuję i nie oddam... i pakować będę puki cena promocyjna ;D swoją drogą Witam akcjonariuszy ;D
  • Re: dziwna cisza Autor: ~llucek [37.109.152.*]
    Wiem, zaraz kilka postów typu jesteś taki i owaki, ale mnie bliżej ta z 2021r leży. Jeszcze jak wrócą do tematu przenosin na główny rynek, a wyniki będą powtarzalne co Q.
  • Re: dziwna cisza Autor: ~new [5.173.200.*]
    Zapoznaj się z branżą, nie da się mieć powtarzalnych wyników w tej branży. I takie wyniki jakie teraz mają można uznać już za powtarzalne, a nawet bym powiedział że są rosnące
  • Re: dziwna cisza Autor: ~llucek [37.109.152.*]
    Dziękuję zapoznałem się , właśnie o tych wynikach piszę. Chodzi mi o to mówiąc ogólnie aby z Q/Q wynik był in + , przekładając sie na wartość księgową
  • Re: dziwna cisza Autor: ~Kasztan [37.47.181.*]
    Tutaj nie wk i wyniki kw/kw czy rok/roku decydują a w głównej mierze panika i niska płynność. Dopóki to się nie poprawi można się bawić z kursem jak się ma kasę .
    Jestem tu od 2022 chyba, ze średniej 6x zrobiłem 36. Sprzedałem po około 45-46 później po katastrofie ze spadkiem do 24 kupiłem i uśrednione do 17. Prawie 2 lata znowu kiszenia. Mogłem uśrednić po 8, ale bałem się że spółka zatonie. Nie sprzedajemy po 24 na wiosne 2025 bo liczyłem na powrót na 40-60 i tak bujam się do dzisiaj
    Taka to spółka, dopóki nie przywrócą w nią wiary, będzie jak jest teraz.
  • Re: dziwna cisza Autor: ~arekk [83.31.243.*]
    Rok temu ostatni kwartał przychody 30 mil, a teraz ile zaraportują 20 mil czy mniej, pewnie miej .
    Co to się dziwić, że wycena jak bankrut, Poza tym u Prezesa nos się zrobił jak u Pinokia
  • Re: dziwna cisza Autor: ~Kasztan [37.47.181.*]
    No i miałeś rację. Wyniki z dolnych pleców i kurs znowu wokół 12zl.
[x]
POINTPACK 5,26% 14,00 2026-05-18 16:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.