• Popyt zasypany Autor: ~Benek [85.206.168.*]
    Zejście do poziomów 1,1-1,3 a reszta juz zależy od informacji ze spółki. Czy przetrwa czy piach
  • Re: Popyt zasypany Autor: ~Zakar [82.145.223.*]
    Benek "świetna" analiza czy w przyszlym tygodniu też planujecie kupić 8,5 mln akcji czy jeszcze więcej ??
    Sprawdzałeś jaki jest FF by wiedzieć jak szybko akcji zabraknie ??
  • Re: Popyt zasypany Autor: ~Benek [85.206.169.*]
    Technicznie też wskaźniki muszą się wychlodzic
  • Re: Popyt zasypany Autor: ~Kramer [46.112.96.*]
    Dawaj te 1,1 bo dziś ożeniłem 100k kwitu branego po 70+ i chce z powrotem odebrać
  • Re: Popyt zasypany Autor: ~Qbq [83.21.74.*]
    Kramer - ty to taki nawiedzony jak Fontanna tylko w drugą stronę :)
    Do KNF się zapoznaj
    No taki z Ciebie McGywer że hej, ustawiasz kurs Compr na lewo i prawo
    Niczego nie ustawiam, mam swoje zasady i je realizuje. Mogliście brać po 70 groni jak było plucie na walor, kto Wam bronił ? Realizacja założonego zysku na części pakietu to normalna rzecz. Ci którzy teraz biorą od 1,2 na 100% też będą musieli poczekać, takie są zasady, ale jak spółka pokaże że ma przebicie rynkowe to się doczekają swojego i tyle w temacie. Tak samo było na Atremie, Torpolu i Newagu
  • Re: Popyt zasypany Autor: ~geolog [46.112.101.*]
    Z nowiuteńkim zarządem tak samo będzie: PBG, Rafako ….. hahaha
    Dajesz te swoje bzdety na watkach bo chce odkupic po dobrej cenie. Moze jeszcze kogoś wystraszysz na tych poziomach, nie żałuj sobie. Jesteś tu potrzebny
    Wiadomo, ciebie już nie wystraszę bo już zrejterowałeß z pokładu, ale gratuluję. Jesteś jedynym który za ostatnie 12 miesięcy zrobił 100 proc. , a to nie jest Twoje zapewne ostatnie słowo i znowu postawisz 100 k tylko kiedy?
    To już moja tajemnica. Reszta pakietu została i spokojnie czeka na więcej, nie martw się wsiądziesz powyżej 2,2
    Ale do czego wsiądę, jak peron pusty, wagony potoxkręcane, niemieckie jeszcze nie dojechały, tylko konduktor z mBanku traci cierpliwość, a to tylko roszczenia na 1/3 kapitalizacji
    A ugoda sądownie klepnięta to tylko dodatkowe 180 mln plus drugie tyle w kontrakcie. No rzeczywiście nie ma z czego zapłacić
    Ostatnio długu mieli ponad 300 mln, w kwartale tylko kilka milionó przychodu na sprzedaży. Namawiasz mnie na 1,10, a sam nie wiesz jaką oni teraz inwestycję prowadzà. Totalne ignoranctwo
    Nie ośmieszaj się publicznie
[x]
COMPREMUM 0,40% 1,24 2026-02-20 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.