• Jest duża podaz Autor: ~Sk [83.10.134.*]
    I widać umiejętne sprzedawanie zawsze tylko troszkę niżej ale jak ktoś zainteresowany kupnem na pewno zostanie zaspokojony
  • Re: Jest duża podaz Autor: ~black944 [31.61.173.*]
    No nie wiem, byle marne zlecenie na 100 tysięcy akcji rzuca ceną do góry powyżej widełek. Chciałem sobie kiedyś kupić, a co to jest, marne 100 tysięcy papiera? I się nie da praktycznie bez szarpnięcia ceną. Praktycznie brak podaży.
  • Re: Jest duża podaz Autor: ~Baltazar [88.220.46.*]
    Oj Czarny, to twoje bajlando jest jak widać wiecznie żywe!
    No wiesz, u mnie życie miliardera w pełnym rozkwicie. Bora-Bora, dziewczęta, ajs do nosa, jachty, stajnie, pekińczyki. Się ma, to się człowiek bawi, a w międzyczasie kręcę kółeczka na PKP Cargo, zarabiając miliony :)))
    Piszesz i piszesz, i cały czas ten sam badziew płynie! Czy ty sam wierzysz w to co piszesz? W realu to pewnie mocno niedowartościowany jesteś i stąd udawanie rekina? Ale pamiętaj rekin jest tylko jeden i gra w Barcelonie!
    Jestem tak bogaty i wpływowy, że nie muszę nic udawać, bo jestem mistrzem analizy RSI. Ja po prostu piszę, jak jest, bo wiem, że takie życie jest poza waszym zasięgiem, a jednak wszyscy są ciekawi, jak to wygląda. Raz buch w nos, raz analiza RSI, i tak leci mi życie miliardera :)))
    A u specjalisty już byłeś ?
    Cóż, zazdrościsz, bo widzisz, że dla tutejszych inwestorów jestem ałtorytetem. Gdybym sprzedawał szkolenia z analiz trędów RSI, szłyby jak woda...
    A ja myślę że Twoje kompleksy mocno cię przerastająw realu, stąd próba wykreowania w wirtualnym świecie takiej postaci w wielkim autorytetem! I jeszcze te twoje absurdalne opowieści o twoich osiągnięciach! Oj specjalista mógłby tu mocno pojechać!
    Mówiłem wielokrotnie, że kto chce, może mnie odwiedzić w mym palazzo w Monte Carlo, gdzie namiętnie oddaję się liczeniu algorytmów RSI. Cóż, nie było chętnych, aby skonfrontować się z Wielkim Blackiem.
    Szkoda czasu na te jalowe dyskusje! Doskonale wiesz ze pisać każdy może co chce, zwłaszcza wtedy jak jest to nie do sprawdzenia! A na zakończenie to radziłbym Ci zapoznać się ze znaczeniem słowa Mitoman! To ci może wiele wyjaśnić co do stanu twojej głowy!
[x]
PKPCARGO 0,07% 15,00 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.