• Zaraz test 0,64 Autor: ~Medyk [5.173.208.*]
    Zaraz info o kolejnych przetargach i test min. 0,64
  • Re: Zaraz test 0,64 Autor: ~Mario [31.0.45.*]
    Wydaje mi się że bd więcej obstawiam 1 zł minimum
  • Re: Zaraz test 0,64 Autor: ~Postrzał [94.172.31.*]
    Wyszczal niebawem
  • Re: Zaraz test 0,64 Autor: ~tito [213.92.255.*]
    Na początek test 0,45zł, powolutku aby wyzbierać resztki, może dziś, może jutro, może na dniach ale ku temu zmierzamy
  • Re: Zaraz test 0,64 Autor: ~Majster [46.112.76.*]
    Zobaczymy czy też będziesz pisać jak wejdzie 60mln akcji:):):)
  • Re: Zaraz test 0,64 Autor: ~Wincent [46.134.122.*]
    Tez tak uważam, wiesz? Ja się już swoich dawno pozbyłem, trochę za tanio oddałem bo średnio po 38 groszy, ale by mnie do głowy nie przyszło, że racjonalnie mogą dawać więcej. Jak te 60 zaleje to kurs spadnie na 15-20 groszy, ale oni wyśmiewają. Ten się śmieje, kto ostatni się śmieje. Stuk puk w głowę "test 0.64 gr." A w ogóle to wiesz kiedy oni te C wprowadza na rynek bo cisza totalna jest. Jakby zapomnieli a zarząd przyklaskuje. Boję się, że nas oszwabia
  • Re: Zaraz test 0,64 Autor: ~Rezy [185.174.112.*]
    Nowe akcje praw poboru które posiadają drobni mogą wejść do obrotu nawet za dwa lata, więc nie ma się czym podniecać. Teraz kurs ma spore pole manewru
    Pp z założenia posiadają ci dawni a wśród nich niekoniecznie jest plankton a na pewno są wśród nich grubi i najgrubsi. Po wpisach i nowych ksyfka ch vs tych sprzed emisji, najbardziej podnieca się nowa drobnica co ukręciła kilka czy kilkanaście kół starych emisji i liczy na cuda po 10 zetow na akcji. Nie ma czym się podniecać
  • Re: Zaraz test 0,64 Autor: ~tito [213.92.254.*]
    3 mln akcji starych zebrał R. Dziuba w przedziale 35-45 gr. i 1 mln akcji starych D.Wais zgłoszenia były w sierpniu i listopadzie.
    Jest jeszcze kilku większych podprogowo, zgłoszenia w swoim czasie będą. Stare są wyzbierane a u drobnych są już śladowe ilości może do 20%. Jak przyjdzie odpowiedni czas wszystko jest możliwe. Na ten moment zebrać resztki do 0,45gr
    Nie myślę tito, żeby Pan R. Dziuba był takim kołkiem, żeby dokupić tylko milion w pp, jak mógł kupić 4 za 1, a w ogóle przy 15.1 gdyby miał 3 mln starych to miałby ok. 20% akcji i byś go pamiętał jako głównego akcjonariusza obok Nowaka a niżej Kaima widać żeś nie odrobił lekcji do końca, ale kumasz generalnie w dobrym kierunku
  • Re: Zaraz test 0,64 Autor: ~tito [31.0.64.*]
    To chyba kolega nie odrobił lekcji, bo gdyby tylko Pan prześledził informacje po kilku walnych i akcjonariacie na nim obecnym to można by dokładnie policzyć ile nabył już po okresie uprawnionym do objęcia akcji z emisji C. Pisałem o tym w sierpniu i podawałem dokładna ilość. Tu naprawdę nie chodzi o 25,35 czy 45 groszy. Dla skoczków na chwilkę tak dla bardziej wtajemniczonych wejście emisji C I czy będą po 20, czy 30 to będzie mega okazja. Zgłoszeń od większych będzie więcej w swoim czasie, spokojnie będzie komu pozbierać i Twoje
    Czyli kolega podtrzymuje, że p. R. Dziuba miał ok. 3 mln akcji serii A i B przed prawem poboru 1:4 i zakupił tylko ok. 1-1.5 mln, choć przyslugiwalo mu w zapisach podstawowych-bez ewentualnego prawa do zapisów dodatkowych prawo do pp ok. 12 mln? Czy ma kolega na to jakiś dowód (np zrzut ekranu udzialowcow głównych zmaja/czerwca?). Czy tylko kolega kieruję się intuicja i swoim profesjonalnym wyczuciem?
  • Re: Zaraz test 0,64 Autor: ~tito [31.175.12.*]
    Ostatni post kolego. Emisja B po pierwsze obejmowali akcjonariusze, na których jest rok blokady Nowak, Kaim ... Emisja C jest jeszcze nie dopuszczona. Pan R Dziuba kupował te niespełna 3 mln już po dniu ustanowienia prawa do emisji C, czytaj zbierał je tylko w czerwcu od tych, którzy je sprzedawali bo dostali zapis na C, potem już śladowe ilości w lipcu i sierpniu. Kto powiedział, że ma tylko to co w sierpniu zadeklarował. Do progu 10 % nie musiał informować po przyznaniu ich nawet jeżeli objął cały zapis z C co zapewne miało miejsce. Są tacy co zbierali stare i są tacy co dawno już ich nie mają i czekają na wejście C. Starych jest tylko 10 mln I to jest w obiegu, skupionych, poparkowanych jest większość. Zanim wejdzie C, może komuś zależeć aby A były wysoko. Ostatni raz napisze, będą tacy co kupią te Twoje C bo nie chodzi o 20 czy 30 groszy. Zarobisz 100%,150% na nich sprzedasz i odpuść pisanie. Tu nie chodzi o te poziomy one nie interesują wielu długoterminowych graczy. Pozdro
[x]
MEDTECH 15,03% 0,88 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.