• zyski w artefe Autor: ~cminsk_wykien [95.40.176.*]
    Czy może ktoś podać jaki udział w przychodach i zysku jest działalność usługowa z netią a jaka z produkcji i sprzedaży "łyżeczek". Przyznaje jestem słaby z AF; czy w jakiś sposób da się to wyczytać z raportu półrocznego.
  • Re: zyski w artefe Autor: ~fundi [79.187.11.*]
    Z pólrocznego raportu tego nie da się określić, z dok inf wynika że było to 50/50, pewnie tak samo jest teraz. Z wypowiedzi Prezesa na debiucie wynikało że prod wyposażenia będzie rosła szybciej niż netia.
  • Re: zyski w artefe Autor: ~cminsk_wykien [79.185.97.*]
    dzięki za informację, mam nadzieję że okres przedświąteczny będzie dla nich w Europie obfity.Pozdrawiam
  • Re: zyski w artefe Autor: ~zyski światłowodowe [91.212.223.*]
    Więcej niz połowa nalezy do kontraktów z NETIĄ!!
    Swoją drogą te kontrakty są coraz wyższe i wyższe!!
  • Re: zyski w artefe Autor: ~zyski i 1 pln!!!!! [91.212.223.*]
    Zyski prawdopodobnie są super, !!
    Widać skupowanie papiera, wystarczy popatrzeć ile jest akcji a sprzedaży a jest ich coraz mniej!!!!!!!!
    Jak ruszy to się zatrzyma na 1 pln!!!!!!!!
  • Re: zyski w artefe Autor: ~turek [213.158.199.*]
    O,45-0,65 pln max na 2009 jutro 0,28-0,31
  • Re: zyski w artefe Autor: ~cbool [77.253.200.*]
    Wy wogole czytaliście ten raport pół roczny

patrze tak zachwalają poszukam nie ma na interii zero raportów informacji nawet nie było podanej strony spółki

znalalzem jednak strone wchodze w raport i patrze o są zyski 240ty zł zysk netto mowie spoko zobaczmy liczbe akcji i tu szok

100.000.000 sztuk nie chciało mi się nawet dzilić ile ztego zysku przypada na jedna akcje ale że moge zrobić to w pamieci to wychodzi prawie 1/4 grosza

kapitalizacja spółki 23mln zł przy 23gr zarabia 240tys zł ????? i przekrzykujecie sie jeszcze ze zaraz bedzie po 46 groszy czyli bedziemy ja wyceniać na 50mln zł??!!!!!!!!!!!!!!

tutaj jest tylko i wyłącznie spekóła jak zejda lock-upy to zobaczycie co tutaj się stanie
    wspomnicie moje słowa
    ale ja wiem wy lubicie takie spółki

a jest kilka naprawde super spółke no ale :):):)
  • Re: zyski w artefe Autor: ~Kalmar [10.4.13.*]
    w serenity akcja warta jest 1grosz a wywindowali do 50gr wiec nie gadaj ze niemozliwe
[x]
ARTEFE -50,00% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.