Dnia 2026-01-21 o godz. 10:18 ~Swiadomy napisał(a): > Żadnych dobrych wieści nie było?
Zacząłem kasę tutaj przrzucać i kurs się zablokował, nie wiem dlaczego ; ) Przepraszam, ja tylko chciałem do 10 zł dobić, a wszystko, co powyżej zostawię dla innych, niech też są kupią.
Dnia 2026-01-21 o godz. 10:34 ~P60 napisał(a): > Słabo im idzie :) nie pohandlują sobie przez widły, na mnie muszą poczekać do 60 PLN.
Na to wygląda, ale śmieszne jest to zbieranie, można sobie tak łapać po 100 akcji a kurs ucieka jak mrówka. A pomyśleć, że ktoś chce nabrać od razu więcej, to po prostu nie wiadomo jak zbierać, żeby zdążyć złapać bez wyraźnego podbicia.
Jeśli ktoś większy sie zainteresował, to szybko wleci nam tu 10 zł, a potem może dobijemy szybko do 20 czy 30, albo poszalejemy na poziomach, o których jeszcze nikt nie myśli ; )
Dnia 2026-01-21 o godz. 11:24 ~Longtrader napisał(a): > Kto ci odda za pół darmo hahahaha
Do piątku to tu zrobimy prawie 10 zł : ) Ale ogóle pojawiło się dużo osób, które chcą obrzydzić ludziom wzrosty:
czy to peroniarze, którzy nie zdążyli wsiąść? czy to tacy, którzy sprzedali i chcą odebrać taniej? czy to tacy, którym jeszcze mało i chcą więcej? Myśleć... Ogólnie walka o akcje pozbawiona zasad i honoru. Jak kurs się wyrwie wyżej, to będą gonić bez patrzenia na cenę.
Dnia 2026-01-21 o godz. 11:32 ~Arc napisał(a): > Dnia 2026-01-21 o godz. 11:24 ~Longtrader napisał(a): > > Kto ci odda za pół darmo hahahaha > > Do piątku to tu zrobimy prawie 10 zł : ) > Ale ogóle pojawiło się dużo osób, które chcą obrzydzić ludziom wzrosty: > > czy to peroniarze, którzy nie zdążyli wsiąść? > czy to tacy, którzy sprzedali i chcą odebrać taniej? > czy to tacy, którym jeszcze mało i chcą więcej? > Myśleć... Ogólnie walka o akcje pozbawiona zasad i honoru. > Jak kurs się wyrwie wyżej, to będą gonić bez patrzenia na cenę.
Widłowy pozwolił na nowy szczyt dzisiaj, gramy o +40% dzisiaj ; ) Jak powtórzymy to jutro i w piątek, to prawie dycha będzie. To jest dobra roborą, piona!
tu jest podbitka pod wejście 4 m akcji do obrotu, w poniedziałek zjazd na 3 zł minimum...chyba że będzie rewelacyjne info do tego czasu, ale się na razie nie zapowiada.
Dnia 2026-01-21 o godz. 12:56 ~Bucefał napisał(a): > tu jest podbitka pod wejście 4 m akcji do obrotu, w poniedziałek zjazd na 3 zł minimum...chyba że będzie rewelacyjne info do tego czasu, ale się na razie nie zapowiada.
No to jaki masz problem, w piątek można sprzedać po 8 zł czy po 9 zł, jeśli ktoś się obawia. Albo w piątek można zredukować. To jest bez sensu, co piszesz, miałem rezygnować z kilkudzięciu procent zysku, bo za dwa dni piątek? To wole zarobić najpierw i potem w piątek się zastanowić : )
Dnia 2026-01-21 o godz. 15:18 ~Longtrader napisał(a): > nikt nie będzie wywalał oprócz Januszy . Zbiora co ma ulica i jazda . Fund nie puści w rynek tyle mln . Poczeka na znacznie wyższa cenę...
Też mi logika tak podpowiada, że kurs jest nisko, stąd mega grube wejście. Pewnie napompują do 20 czy 30 zł, i wtedy może być niewiadoma, jeśli nie będzie dobych informacji pod, ktore można kurs ciągnąć wyżej.
Dobrych informacji nie będzie. Tutaj można tylko spekulacyjnie zarobić. Podziękujcie ACRX czy jak tam się nazywa cypryjczyk. Większość, którzy mają akcje nie obchodzą badania, bo te trwają długo i od dawna żadnego info nie było. Jest skok jest zarobek. A nie widać nikogo kto byłby zainteresowany badaniami, żadna wielka firma tu się nie pcha. Więc morał jest jeden, kupujta i przy skokach zarabiajta:)
Dnia 2026-01-21 o godz. 16:53 ~Tomzi napisał(a): > Dobrych informacji nie będzie. Tutaj można tylko spekulacyjnie zarobić. Podziękujcie ACRX czy jak tam się nazywa cypryjczyk. Większość, którzy mają akcje nie obchodzą badania, bo te trwają długo i od dawna żadnego info nie było. Jest skok jest zarobek. A nie widać nikogo kto byłby zainteresowany badaniami, żadna wielka firma tu się nie pcha. Więc morał jest jeden, kupujta i przy skokach zarabiajta:)
Być może, bo ten wykres jest znany z szybkich akcji raz na rok i do widzenia ;\ Ale skoro grubasy mają taką wizję zarabiania, to czemu się nie przyłączyć. Bez różnicy czy zarobi się na jakimś namacalnym rezultacie czy na obetnicach. Byle procenty się zgadzały. Liczę na 6 zł rano, 7,50 zł na koniec dnia. 8 zł w piątek, i pewnie powyżej 9 zł ten tydzień się skończy.
Niestety okrągłych 10 zł już nie wykręcimy w tym tygodniu, bo zostały dwa dni. Ale i tak będzie miło : )
Dnia 2026-01-21 o godz. 19:29 ~Der napisał(a): > Spekulacja i ktos steruje kursem. Chyba knf i gpw oplacone i nakaz dla widlowego aby puszczal kurs.
Najważniejsze, że wszystko odbywa się na korzyść posiadaczy akcji ; ) A to, że ktoś się zagapił, i teraz musi brać PKC, to już tak czasem bywa, że walor urośnie i trzeba gonić, albo przepłakać, że się nie kupiło, i stłumić zazdrość, że okazja przeszła, a innym się udało.
Dnia 2026-01-22 o godz. 11:09 ~Cyberk napisał(a): > Ładnie nagonili na tego gniota pod emisję :)
Wszystkich nagonił, jak z rana walnęło, to powiedziałem sobie stop, trudno, nie sprzedałem, to nie, ale dokupić też nie dokupie. Na szczęście odbiło potem znowu powyżej 6 zł, i mu wpakowałem te wszystkie akcje w okolicach 6 zł. Nie będziemy się tak bawić, albo solidarnie pompujemy,, i zarabiamy, albo niech sobie bonzon te akcje wsadza gdzie chce.