• CCC rajem dla spekuły Autor: ~Pax [178.43.150.*]
    Cały czas widać ten sam schemat. Zbieranie, podbitka a później szybki zjazd i znowu zbieranie, podbitka i zjazd. Tu na razie nie ma żadnego skupu, tylko spekuła weszła i zarabia kosztem nowych ubieranych na górce. Na forum też nie brakuje tych "wiedzących", którzy naganiają na wzrosty (szybko wchodzić, bo zaraz short squeeze ;))).
  • Re: CCC rajem dla spekuły Autor: ~Mc1 [188.146.12.*]
    No ale nie wiem w czym masz problem. Czy ktos komuś każe kupować akcje a tym bardziej w panice sprzedawać jak spadnie 2 złote!!!? No ludzie nie trzymacie ciśnienia to po co Wam giełda. Zainwestujcie w obligacje skarbowe tam hajs jest 100% pewny.
  • Re: CCC rajem dla spekuły Autor: ~Polak [46.205.204.*]
    Shorty tracą akcje i wyją z żalu
  • Re: CCC rajem dla spekuły Autor: ~Pax [178.43.150.*]
    Dnia 2026-01-21 o godz. 10:19 ~Mc1 napisał(a):
    > No ale nie wiem w czym masz problem. Czy ktos komuś każe kupować akcje a tym bardziej w panice sprzedawać jak spadnie 2 złote!!!? No ludzie nie trzymacie ciśnienia to po co Wam giełda. Zainwestujcie w obligacje skarbowe tam hajs jest 100% pewny.

A czy ja piszę, że mam z tym problem ? Komentuję to, co widzę, bo chyba od tego jest forum. Zresztą zarabiam już na CCC niezłe pieniądze i czekam na więcej.
  • Re: CCC rajem dla spekuły Autor: ~memory5 [83.28.244.*]
    Oby jak najdłużej tak bujało , nic lepszego nie mogło się przytrafić. Trzeba robić kółeczka aż do zawrotu głowy.
  • Re: CCC rajem dla spekuły Autor: ~Edek [83.19.135.*]
    Ja już przekręciłem 4 razy, każde kolejne myślę że to już oststnie a oni ciągle szapią.
    Sponsorują mnie i xtb, bo na samej prowizji tam już poszła gruba kasa.

I po co nam longi, cisza spokój nic się nie dzieje, a tak jest fun :)
    Dawać to na 130 i wbijam znowu :D
[x]
MODIVO 0,78% 83,14 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.