Polecam poczytać najnowszy artykuł o Trakcji w kontekście ugody z PKP i sprawozdania za 4q. Dlaczego 1,4 jest jeszcze blokowane? Bo wszystko poniżej w świetle ugody z PKP to wciąż atrakcyjna opcja, już nie tak atrakcyjna jak była po 70 groni kiedy oddawaliście jak lemingi ale mimo wszystko atrakcyjna. Jak 1,4 poleci z hukiem to wtedy dystrybucja w okolicy 2,xx i potem oczywiście korekta. No ale każdy ma swój rozum i zrobi co chce. Trend wzrostowy staje się faktem. Pamiętam niedowiarków z Torpolu po 6,xxx dziś 55+ , Newagu po 18 dziś 100+ itd. Tu nic nie stanie się nagle, bo to wymaga czasu i cierpliwości.
1.4 jest blokowane bo masz tam opór podstawy AT się kłaniają. Ale zakładam że powinno się udać przebić podbić wyżej i wrócić do poziomu 1.40 żeby sprawdzić czy poziom zmienił się na wsparcie i dopiero jak się potwiedzi można myśleć o zmianie trendu na wzrostowy.
Ukłon się po 70 groni techniku i przestań się tu mądrzyć skoro zostałeś wynajęty do trollowania i pisania bajek. Nie wchodź teraz wejdziesz powyżej 2,xxx jak ci co brali po 70 zarobią 200% a nowi na 200% będą czekać kolejne 3 lata. Niech dalej blokują 1,4 im więcej teraz się dobierze tym większa szansa na większe wybicie
70 groszy to już temat nieaktualny teraz mamy konsole wsparcie na 1.05 opór 1.4. Najlepiej by było zejść jeszcze do 1.05 i dopiero odbić do góry ale na razie patrzymy na opór 1.40. No chciałabym żeby ktoś mi płacił ale niesty muszę sama sobie zarobic na swingach.
Solidnie ja mam budżet n caly roczny portfel 200k PLN :). Zobaczymy teraz bardziej prawdodobobne przebicie 1.40 zmiana biegunów, ale 1.05 czly czas nie sprawdzone w roli wsparcia.
Najbardziej mnie śmieszą oświadczenia o posiadaniu portfela 200k. Na spółce nawet nie w swig-u. Śmieszne teksty. I na pewno dodatkowo 2M w swig-u, 4M w mwig-u i 10M w wig20. I zajmuje się publikacjami na bankier forum. Co trzeba mieć w głowie żeby zakładać że ktoś to łyknie?Żenada
A jak się powtórzy scenariusz z sprzed 5 lat, kto będzie sobie pluł w brodę że nie ma kilku akcji???.Myśle że pierwszym będzie NN,które chyba ma jakieś kłopoty bo sprzedaje Amike,pkp cargo i być moze jeszcze inne akcje.