Pisał jeden z drugim troll takie bzdury aby wam papier za bezcen odebrać po 70 -90 groni a potem was nakarmią po 2,xxx. Oni tu darmo na spadki nie naganiają do tego są powiązani często z fikcyjnymi transakcjami co było już wiele razy przez KNF poruszane przy takich manipulacjach na kursie innych spółek
Widzę że się boisz, skoro próbujesz kpić. Młyny KNF mielą powoli ale często skutecznie, no ale Ty nie masz się czym martwić skoro musisz publicznie co chwilę podkreślać swoją uczciwość
Muszę pieluchę nosić i spać nie nogę jestem przerażona że strachu :) podaj NN za nieuczciwe pozbycie się pakietów akcji bo spowodowało to że jesteś na stracie.
Widzimy temat podobnie. Impuls wypełniony wiec czas na korektę tego samego rzędu czyli ruchu 0,748-1,38. Te jak wiemy są najbardziej bolesne bo znoszą pomiędzy 50-61,8% całości (lub więcej!!!).
Fundusze są zazwyczaj mało elastyczne, jak podjęły decyzje o sprzedaży w momencie braku płynności to raczej będą się jej trzymać mimo że spółka czeka na pieniądze. O Mostostal Zabrze i sprzedaży ich akcji przez NN idealnie na dołku w 2018r ktoś już wspominał :))
Dokładnie Fundusze maja swoje współczynniki opalacalnosci i jak są na zielono to trzymają czasem akumulują a jak na czerwono szukają okazji do wyjścia.
Nie martw się i daj wykręcić kolejne tłuste kółko, dalej naganiaj na spadki i swoje wsparcie na 1,05. Wczoraj pozbierałem trochę po 1,24 i dziś wywaliłem 1,4-1,42 więc jest kilkanaście % i obroty ! A teraz ustawiam się na 1,32 - 1,35 i zbieram grzyby.
No 1.05 zaczyna być mało realny teraz czekam na wyklarowanie się 1.40. Ja mam za mały budżet na kółka wolę kupić w dobrym miejscu i wyjąć po 200/250% wzrostu.
To trzeba było kupić. Ja wolę poczekać aż trend się potwierdzi zamiast kupować w ciemno i potem jeczec że dalej spada. O mnie się nie bój też zarobię najwyżej trochę mniej ale mi wystarczy.