• Elita Autor: ~Yoksi [31.175.6.*]
    Shorciarze to jednak elita. Władają rynkiem jak chcą. Konferencje i łomot, wyniki finansowe i łomot, wyniki badań i łomot, wygłupy w USA i łomot. Czekam tylko aż pokażą prawdziwą moc tuż po ogłoszeniu partneringu.
  • Re: Elita Autor: ~Waldek [31.0.60.*]
    Wszystko co powyżej napisałeś mija się z prawdą. Szorciarze nie są elitą i nie władają rynkiem, natomiast zamożne instytucje, które zarabiają na szortowaniu, faktycznie mogą mieć wpływ na wycenę niektórych spółek. Po ogłoszeniu partneringu możliwy będzie tylko jeden kierunek. Wówczas dużych szortujących już nie będzie na akcjach ryvu.
    Rozumiem, że twoim zadaniem jest dezinformacja. Nie pisze tego do ciebie, a do czytających to forum.
  • Re: Elita Autor: ~Ariel [212.59.231.*]
    Na Ryvu nie ma shorta. Dziękuję pozdrawiam
  • Re: Elita short Autor: ~kRI [37.47.90.*]
    jest short na ortex 37 tysi
  • Re: Elita short Autor: ~Ariel [212.59.231.*]
    Co to jest 37 tys akcji ? Tym nawet kursu nie zbijesz, sam dziś dorzuciłem 1000 do portfela , i jak oglądałem nie byłem sam więc taki short to nie short. Na text s.a działa short a nie tu
  • Re: Elita short Autor: ~Yoksi [46.112.234.*]
    Czyli kursu nie zbijają shorciarze, to normalny spadek?
  • Re: Elita Autor: ~Yoksi [46.112.234.*]
    Dezinformacja? Nie ma takiej opcji. Opisuje co widzę, opisuję co dzieje się z kursem po dobrych informacjach. Nie powinno się tego ukrywać.
  • Re: Elita Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Pisz mniej dosadnie, a Twoje komentarze dostaną więcej polubień. Zamiast krótkiego "łomotu" lepiej wskaż winnego. "Konferencje - szorty, wyniki finansowe - szorty , wyniki badań - optymalizatorzy, wygłupy w USA - szorty" To lepiej wygląda. I najważniejsze "partnering - specjalna operacja szortów i optymaloizatorów". Takie komentarz powinien znaleźć uznanie wśród użytkowników forum.  
  • Re: Elita Autor: ~Waldek [31.0.63.*]
    Przede wszystkim warto pisać o faktach, a nie zakłamywać rzeczywistość wg czyjegoś uznania.
    Zgodnie z przekazywanymi przez ryvu komunikatami wszystko zmierza w kierunku opracowania leku. Wyniki badań okazały się dobre, FDA dała zielone światło na dalszy rozwój, wiele dużych spółek jest zainteresowanych współpracą. To, że te wszystkie informacje nie znajdują odzwierciedlenia w godnej wycenie ryvu nie jest niczym nowym, z powodów o których pisałem już wcześniej. To samo miało miejsce przed ogłoszeniem partneringu z biontechem w listopadzie 2022 r.
    Wówczas mieliśmy do czynienia ze skokowym wzrostem wartości ryvu.
    Przecież to są fakty, które każdy może sprawdzić.
[x]
RYVU 0,44% 22,95 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.