siedzę tu drugi rok i czekam ,cieszą takie wybicia, tylko poprzednie [24zł] przegapiłem tzn.myślałem że pójdzie wyżej bo spółka ma potencjał .co będzie dalej zobaczymy...
Kupujący się znalazł, tylko od kilku dobrych sesji robi już to praktycznie schematycznie . Jak się pojawi zlecenie 1 lub więcej z większą ilością akcji zbiera ładnie i paroma wraca do poziomu. Różnica teraz tylko taka, ze mu ktoś przeszkadza i się dołączył . Z drugiej strony, z resztą już pisałem cena do wartości księgowej ok.0,6, co kwartał zysk na akcję, od 21 roku do teraz 100 na wartości księgowej, a akcje w mega dole. Byle dziadostwa rosną , a tutaj na razie ostrożnie do góry . Gdyby kosztowały akcje obecnie wartość księgowa x 2 lub 3 nie byłoby zbrodni ani przesady. Wykres również wygląda ładnie , zamknąć na początek lukę 19,95, a dalej do zamknięcia luka na ponad 50 ( nie sprawdzałem teraz) no i oczywiście powrót na 80
Szału nie ma kurs porusza się między 12 a 18 zł , dobrych info brak a dużo się dzieje na rynku paczkomaty na każdym rogu ulicy, system kaucyjny itp. Firma wygląda jakby działała siłą rozpędu, a nie jak by była dobrze zarządzana.
Dnia 2026-01-20 o godz. 14:13 ~arekk napisał(a): > Szału nie ma kurs porusza się między 12 a 18 zł , dobrych info brak a dużo się dzieje na rynku paczkomaty na każdym rogu > ulicy, system kaucyjny itp. Firma wygląda jakby działała siłą rozpędu, a nie jak by była dobrze zarządzana.
nie ma znaczenia, na rynku obowiązują mody przeważnie nic nie mające wspólnego z logiką ,taki bendzin rósł bo gamonie uwierzyły w plotki .tutaj też coś zaczna się dziać te skoki nie sa normalne...
Akcje będą modne ( jak mówisz ) , jak tak z dwa trzy dni poleci po kilkanaście procent do góry . Na tą chwilę od kilku dobrych sesji jest kupowacz po 1k i więcej, ale robi się ciasno i podbierają mu. Z wykresu do zamknięcia luki na 20 droga otwarta i dale druga luka bardzo wysoko
Kupuj... sprzedawaj... ekscytuj się zarobkiem 2-3 zł na szt... dla mnie nieistotne czy są po 10, 12, 14, czy 16.... skoro wartość wyceniam na minimum grube kilkadziesiąt... nie mam stop-losów, nie mam presji czasu... biznes już "odbił" z kryzysu... kurs odbije w swoim czasie... Pozdrawiam i życzę akcjonariuszom cierpliwości... jestem przekonany że warto ;D .