Przyjdzie czas, to będzie info i to nie jedno. Na razie muszą wyrwać tyle akcji, ile sie im uda, w tych jakże bardzo opłacalnych cenach, później zapewne też emisja z pp, a żeby dostać pp to trzeba mieć akcje.
Nie spieszy się im z niczym. Na kursie obsuwy nie ma, obrót mierny. Na co czekają?. Chyba, że ktoś chce zbierać bardzo powoli, małymi pakietami. Możliwe to?
Myślę, że już zbyt dużo nie zbiorą. Ci co mieli wysypać to wysypali, zagrywka że zwałą akcji też nie była przypadkowa bo szybko odbiło a szanowni akcjonariusze co siedzą od 5 lat mają tyle cierpliwości, że chyba już ich nic nie ruszy w myśl zasady bezapelacyjnie do samego końca, mojego lub ich :) Życzę wszystkim wyżyn na kursie i pozdrowienia dla najbardziej rzeczowego w tym temacie użytkownika vklf.
Dlatego z NC szanuję spólkę Fotovolt komunikaty na czas. Słuchajcie ja sądzę że niebawem ruszy NC i cały sektor energetyczny AI jest coraz bardziej nienaŻarta. Rykoszetem dostaną te spółki które w tym siedzą ale oczywiscie muszą dawać komunikaty aby ich nie zawieszono. Na razie ciesze się że zrobiłem wspaniały zakup jak KGHM teraz pytanie kiedy szczyt?