• Compremum Autor: ~Mlody [46.134.84.*]
    Wasko już jest bardzo drogie - patrzcie na compremum
  • Re: Compremum Autor: ~Qbq [83.21.74.*]
    Chyba niepotrzebnie sprzedales za 3zl
  • Re: Compremum Autor: ~Mlody [46.134.84.*]
    Teraz tak można stwierdzić- nie mam dostępu do informacji co będą robić i za ile na jakich marżach ale po 15 latach inwestowania w wasko z przerwami z ulga się go pozbyłem! Obstawiam teraz compremum które moim zdaniem jeszcze nie wykorzystało potencjału ugody z pkp
  • Re: Compremum Autor: ~se [89.75.165.*]
    A tam nie jest przypadkiem 180mln dla spółki zależnej? bo compremum z tego co widzę ma niecałe 60mln kapitalizacji
  • Re: Compremum Autor: ~Mlody [46.134.84.*]
    180mln zł na rozliczenie należności - po zatwierdzeniu ugody przez sąd- stało się to w miniony piatek! Na pracę po podpisaniu ugody 184mln! Compremum oddzyskuje płynność i ma co robić!
    Czyli stabilne finansowanie
  • Re: Compremum Autor: ~Mlody [46.134.73.*]
    Wasko drogie compremum w boczniaku czeka na wybicie!
  • Re: Compremum Autor: ~Qbq [89.151.23.*]
    Czy Wasko drogie?
    No nie wiem.
    Podobnie jak COMPR czeka na przelew, a ma sporo zamówień i nowe spływają (patrz wczoraj) - czego o COMPR nie mozesz powiedzieć - wieć żałuj że sprzedałeś.
  • Re: Compremum Autor: ~Mlody [5.184.238.*]
    Dla mnie jeat drogie! Fajnie ze kontrakty powpadały ale ja się oduczyłem tej sp - jak się zacznie .... to nie idzie z niej wyjść!
  • Re: Compremum Autor: ~Tia [94.254.132.*]
    Dnia 2026-02-26 o godz. 23:08 ~Mlody napisał(a):
    > Dla mnie jeat drogie! Fajnie ze kontrakty powpadały ale ja się oduczyłem tej sp - jak się zacznie .... to nie idzie z niej wyjść!

Post załozyłeś 19.01.2026 o godz 10:34
    Pomiędzy godz 10:30 a 11:00 kurs wynosił max 3,68
    Pomiędzy 26.02 a dzisiaj wacha się między 4,31 - 4,84

I jak się z tym dzisiaj czujesz ?
  • Re: Compremum Autor: ~Mlody [5.184.238.*]
    Ja swoje zarobiłem! Dzisiaj bym już wasko nie kupił bo za drogie dla mnie! Fajnie że rośnie ale raczej nikt ze starych posiadaczy wasko już tu nie inwestuje poza Wajda
  • Re: Compremum Autor: ~Qbq [79.186.18.*]
    Mogłes poczekać odsprzedać po wynikach
    Zrobiłbyś więcej i kupił Compr w tej samej cenie
  • Re: Compremum Autor: ~Mlody [5.184.232.*]
    Compremum w konsolidacji przed wynikami -zapraszam
    ale to dopiero koniec kwietnia ;)
    do tego czasu tu moze być .... no nie będę wyjeżdzał w kosmoc, ale 8 zł spokojnie
    A Compr będzie sięjeszcze kisił do połowy kwietnia - to moje zdanie
    Pewnie będą trzymac kurs za mordę do tej połowy kwietnia ale po drodze mamy święta więc czas szybko zleci! A widać że tam trzymają kurs... liczę na dobry zarobek - może tam nie będzie 4,5 czy 6 zł jak na wasko (w co dalej nie mogę uwierzyć) ale myślę że coś szarpnę z tego tortu
    też tam jestem, ale liczę że jeszcze dokupię jak tu sprzedam ... za miesiąc ;)
    Ja wyszedłem z wasko że względu na płynność - jak się zacznie srac to z niego nie idzie wyjść! A umówmy się 50gr zysku na akcje 1 na kilka lat to trochę mało... ale powodzenia niech wam rośnie i na 10
  • Re: Compremum Autor: ~Oczar [77.65.103.*]
    Compremum jeszcze mniejsza płynność.
  • wasko ma ju szczyt tero w dól a compremum do góry=================== Autor: ~ce [185.119.209.*]
    650 dosc, tero cos na com
[x]
WASKO 4,72% 7,54 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.