Teraz tak można stwierdzić- nie mam dostępu do informacji co będą robić i za ile na jakich marżach ale po 15 latach inwestowania w wasko z przerwami z ulga się go pozbyłem! Obstawiam teraz compremum które moim zdaniem jeszcze nie wykorzystało potencjału ugody z pkp
180mln zł na rozliczenie należności - po zatwierdzeniu ugody przez sąd- stało się to w miniony piatek! Na pracę po podpisaniu ugody 184mln! Compremum oddzyskuje płynność i ma co robić!
Czyli stabilne finansowanie
Czy Wasko drogie? No nie wiem. Podobnie jak COMPR czeka na przelew, a ma sporo zamówień i nowe spływają (patrz wczoraj) - czego o COMPR nie mozesz powiedzieć - wieć żałuj że sprzedałeś.
Dnia 2026-02-26 o godz. 23:08 ~Mlody napisał(a): > Dla mnie jeat drogie! Fajnie ze kontrakty powpadały ale ja się oduczyłem tej sp - jak się zacznie .... to nie idzie z niej wyjść!
Post załozyłeś 19.01.2026 o godz 10:34 Pomiędzy godz 10:30 a 11:00 kurs wynosił max 3,68 Pomiędzy 26.02 a dzisiaj wacha się między 4,31 - 4,84
Ja swoje zarobiłem! Dzisiaj bym już wasko nie kupił bo za drogie dla mnie! Fajnie że rośnie ale raczej nikt ze starych posiadaczy wasko już tu nie inwestuje poza Wajda
ale to dopiero koniec kwietnia ;) do tego czasu tu moze być .... no nie będę wyjeżdzał w kosmoc, ale 8 zł spokojnie A Compr będzie sięjeszcze kisił do połowy kwietnia - to moje zdanie
Pewnie będą trzymac kurs za mordę do tej połowy kwietnia ale po drodze mamy święta więc czas szybko zleci! A widać że tam trzymają kurs... liczę na dobry zarobek - może tam nie będzie 4,5 czy 6 zł jak na wasko (w co dalej nie mogę uwierzyć) ale myślę że coś szarpnę z tego tortu
Ja wyszedłem z wasko że względu na płynność - jak się zacznie srac to z niego nie idzie wyjść! A umówmy się 50gr zysku na akcje 1 na kilka lat to trochę mało... ale powodzenia niech wam rośnie i na 10