rynek to tez akcjonariusze mam na mysli tych mniejszosciowych w naszym interesie jest aby w takich miejscach jak to pisac o spolce dobrze i duzo, a wtedy i rynek zauwazy
Wskaźnik c/z na pewno podniesie się jeszcze po publikacji raportu za IV kwartał bo w IV kwartale 2024 mieli tylko 0.5 miliona zysku netto teraz spodziewam się do powrotu w okolice 10 milionów zysku netto za IV kw. 2025
Panowie trzymać złoty kwit,ja nadal dokupuje-a mam już sporo.Moim zdaniem HUBTECH spółka z bardzo dużym potencjałem Podobnie pozycja scanway pozostaje w portfelu,przyniosła,od zakupu bardzo solidny zysk.
jesli akcjonariusze beda sie wypowiadac o pozytywnych osiagnieciach spolki na tym forym to jest to juz jakis krok naprzod w propagowaniu spolki wsrod potencjalnych przyszlych inwestorow a to ze spolka ma wielkie osiagniecia swiadczy juz sam fakt ze wsrod 350 spolek notowanych na new connect to wlasnie hubtech ma najwiekszy zysk netto w calym 2025 roku
Gość zadał pytanie to mu odpowiedziałem. Nie wiem, co moja odpowiedź na forum ma wspólnego z ewentualnym zyskiem. Proponuję na przyszłość przeczytać ze zrozumieniem, a potem pisać.
.za okolo 3 tygodnie wyniki za IV kwartal mysle ze to jeszcze bardziej obnizy wskaznik C/Z i umocni hubtech jako najbardziej zyskowna firme w 2025 roku na NC
Do raport rocznego jeszcze daleko. Raport roczny będzie 29 maja, a po drodze jeszcze raport za pierwszy kwartał 15 maja. To ponad 3 miesiące panie Gregor. Nic tajemniczego tam nie będzie.
Dnia 2026-02-04 o godz. 18:34 ~Luigi napisał(a): > Gregor właśnie udowodnił tym tekstem o raporcie rocznym, że ma bardzo mało wiedzę, gość nawet espi porządnie nie przeczytał
Ja czekam z ciekawością już długie miesiące, kiety ten Luigi napiszę pierwszy wpis od siebie? Taki wpis o spółce, akcjach, analizie technicznej, czy zobowiązaniach spółki lub podobny :). Ten geniusz Luigi podbijany od dawna moimi glanami regularnie podąża tylko za cudzymi wpisami i komentuje. Bidulek :(((((
Przecież już ci odpisałem, haha widzę że wypierasz moje odpowiedzi tak samo jak prawdę wtopie sprzed 5 lat PIĘCIU lat, ale cie to długo boli xDD
P.s. maliniaczku coś ostatnio mały aktywny jesteś, pomysłów brak po pięciu latach ujadania?
Dnia 2026-02-05 o godz. 05:08 ~Luigi napisał(a): > Przecież już ci odpisałem, haha widzę że wypierasz moje odpowiedzi tak samo jak prawdę wtopie sprzed 5 lat PIĘCIU lat, ale cie to długo boli xDD > > P.s. maliniaczku coś ostatnio mały aktywny jesteś, pomysłów brak po pięciu latach ujadania?
Wolę brać na glany maliniaka niż brać udział w tej szopce o wzrostach. Dopóki firma nie zacznie informować akcjonariuszy, NIC większego się tu nie wydarzy.
Ten link który przygłu_pawo wkleiłeś; tak wyglądają twoje pierwsze własne ustalenia odnoście spółki, chcesz powiedzieć? Cha cha cha cha :))) No "jest" postęp w narodzie :))