• Hiszpania i Portugalia Autor: ~quest [87.101.44.*]
    dlaczego wątek został skasowany ?
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~quest [87.101.44.*]
    Kolejny tym razem bardzo duży krok w kierunki globalizacji marki. Produkty Onlybio w Perfumerias Primor. Jedynie na terenie Hiszpani i Portugali perfumeria dysponuje siecią 170 sklepów stacjonarnych w pozostałych krajach 80. Perfumerias Primor jest kluczową siecią perfumerii w Hiszpanii – ważne dla wolumenu sprzedaży że sieć posiada przede wszystkim stacjonarne punkty, w grę zatem wchodzi sprzedaż stacjonarna i online którą to sieć drogeria posiada. Rynek kosmetyczny w Hiszpania szacowany jest na 11,20 mld Euro, Portugalski na 1,5 mld Euro. Biorąc pod uwagę że polski rynek kosmetyczny to połowa rynku Hiszpańskiego plus większe nastawienia tamtejszego rynku na produkty naturalne uważnie obserwujmy wolumeny sprzedaży w nadchodzących kwartałach i latach. Ekspansja zagraniczna jest bardzo szeroka i konsekwentna.https://www.primor.eu/es_es/onlybio-86091?srsltid=AfmBOopOjFD1vznPVZxOrXKb-EhRmtHYqDkny-3qjPGW8tYpiUJb_IVi
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~quest [87.101.44.*]
    skopiowałem sobie na szczęście treść od Piki1 wiec wklejam
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~Gregor [37.31.52.*]
    dziw bierze ze jeszcze nie skasowali watku o uzyskaniu przez forme patentu na rynku Japonskim
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~Georgie [188.33.210.*]
    Pewnie dlatego, że nikt tam nic nie pisze. Zastanawiające jest to, że admini, usuwają rzeczy, gdzie podawane są źródła. Komuś mocno zależy. A to rodzi ciekawe pytania.
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2026-01-15 o godz. 14:54 ~quest napisał(a):
    > dlaczego wątek został skasowany ?

Jak dla mnie to skandal, co się tutaj dzieje z tymi usuwanymi postami oraz całymi wątkami.
    Jest na to przyzwolenie gdzieś z tzw "góry".

Mój wątek też został usunięty a także kilka wpisów w innych wątkach.

Na tym forum, jak w "Folwarku zwierzęcym" George'a Orwell'a - są "równi i równiejsi".

Jedni mogą pisać wszystko, kłamać, manipulować.
    Inni nie mogą nawet rzeczowo na temat sytuacji spółki podyskutować.

Po co to forum ?

Ja rozumiem, że cenzura jest. Ale żeby większa niż za komuny ?
    WSTYD !!!
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~płotka [79.184.165.*]
    A pamiętacie kto między innymi organizował swego czasu czaty inwestorskie dla Hub.Techu :) ?
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~Piotr [31.61.179.*]
    bo to stare
    mnie jeszcze wtedy nie bylo wsrod hubtechowcow, ale przypomnij temat bo to ciekawe )
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~Invest [37.31.63.*]
    Na wskaźniki akumulacja / dystrybucja od kilku tygodni trwa mocna akumulacja akcji jeśli mi się uda to wkleje wykres
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2026-01-16 o godz. 12:00 ~Invest napisał(a):
    > Na wskaźniki akumulacja / dystrybucja od kilku tygodni trwa mocna akumulacja akcji jeśli mi się uda to wkleje wykres

Naturalnie, ponieważ cena akcji obecnie jest śmiesznie niska. Trudno zrozumieć tego, kto chciałby aktualnie akcje sprzedawać.
    Na razie trwa (jeszcze) okres na zakupy w doskonałej cenie. Jeśli kto nie jest załadowany akcjami jeszcze :-)
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~Arek [91.150.203.*]
    potwierdził ktoś czy to tylko online?
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~Kol [5.173.24.*]
    Perfumeria Primor w Hiszpanii ma sklepy stacjonarne, a w nich sprzedają kosmetyki Onlybio. Co do Portugalii to nie wiem.
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~ketler [77.65.98.*]
    OnlyBio to
    polska marka kosmetyków naturalnych, która wywodzi się z firmy Laboratorium Naturella, będącej częścią grupy Hub.Tech (dawniej Boruta-Zachem). Produkty powstają w Polsce, w nowoczesnej, zielonej fabryce, przy użyciu zaawansowanych technologii i składników pochodzenia naturalnego, często z lokalnych upraw. Marka specjalizuje się w wegańskich produktach do pielęgnacji włosów, twarzy i ciała, wyróżniając się certyfikatami (EcoCert, Vegan Society) i innowacyjnym podejściem (np. biosurfaktyna z rzepaku)
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~Kol [46.112.6.*]
    Tyle to i ja wiem, ale z tego powodu wzrostów nie będzie. Potrzeba iskry w postaci komunikatów espi.
    Ta iskara to nowy kapital i pokazanie spolki i jej osiagniec szerszemu rynkowi, to moze sie udac bez espi bo akcjonariusze juz wiedza o nowych rynkach teraz jest potrzeba pokazania spolki szerszemu rynkowi nowym potencjalnym inwestorom, wzrost kursu to napedza a juz zauwazylem mocniejsze kupno na akcjach
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [205.147.17.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~Kol [46.112.6.*]
    Mało nas tu zostało i mamy akcje warte około 45 mln. Nie wiem, czy to ty jesteś jakiś ograniczony, czy tylko twoje wpisy. Nie wierzę oczywiście we wzrosty bez informacji na rynku NC, ale pisanie, że zostali tu sami naiwni jest tak samo prawdziwe jak pisanie, że ty masz jakieś pojęcie o giełdzie.
    KOl jesli moge Ci cos doradzic to calkowite ignorowanie postow i wpisow Maliniaka oz zywi sie tym ze na jego hejt i oszczerstwa ktos reaguje wiec proponuje merytoryczna dyskusje po prostu trzeba wypromowac ta spolke i jej osiagniecia a przede wszystkim perspektywy
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~Tadek [5.184.222.*]
    chyba każdy ma niego już wyj
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~Tomek [78.88.114.*]
    Zrozumcie w końcu, że dopóki Maliniak tutaj jest i nie zmieni retoryki
    nie będzie wzrostu. Kto tutaj jest kilka lat, ten to powinien wiedzieć.
    Jak zmieni narrację na wzrost i chwalenie spółki to wtedy można tutaj wejść.
    Inaczej będzie marazm. Tutaj gra idzie o duża kasę i tylko nieliczni na tym zarobią.

Kolejny raz powtarzam, Maliniak nie jest tutaj przypadkowo.
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: rcicho [87.248.65.*]
    Przetań hossa lub bessa na akcjach Huba nie zależą od tego co wysmaży ten czy inny forumowicz.
    Na razie jest odbieranie akcji.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.88.114.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.184.165.*]
  • Re: Hiszpania i Portugalia Autor: ~Invest [37.31.63.*]
    Sensownie i treściwie dodam tylko żeby nie mylić dwóch terminów czyli wezwania i przymusowego wykupu , wezwanie mogą sobie ogłosić w każdej chwili i nikt nie musi im odpowiedzieć na wezwanie a przymusowy wykup to już inna bajka wymaga zwołania nwza które musi podjąć uchwałę o przymusowym skupie akcji których cena musi być zaakceptowana przez 95 % głosów na nwza
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.182.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Gregor [37.31.52.*]
    juz ponad 120 tys obrotu, ewidentnie ktos mocniej zainteresowal sie spolka
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~quest [87.101.44.*]
    nie obrót tylko wolumen.
[x]
HUBTECH 0,89% 0,23 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać