Co z tego ze piatek i dlaczego głęboka przecena bo ty tak chcesz jakie w ogóle podstawy żeby tak sądzić niczym nie argumentujac .Takie wpisy to może dziesiecioletnie dziecko tworzyć które panuje nad obsługą telefonu albo ktoś kto zaspał jak była okazja taniej kupić lub ktoś komu płacą za takie trolowe wpisy masz podobną retorykę do pojawiającego się tu co jakiś czas sherlocka z jego wpisami kierującymi się do Watsona co nigdy nie miało pokrycia z rzeczywistym kursem spolki a wręcz zawsze bylo odwrotnie zabawni jestescie
Najpierw się fantay ładują papierem także nie ma co panikować ja tam tez dobieram aczkolwiek juz mam szeroki wachlarz cenowy zakupów Trakcji ale pękać nie zamierzam bo co nagle to po diable a lokuje cały czas papier długoterminowo ani mi przez myśl nie przeszło gnieciucha sprzedawac jak dla mnie to wzrost tu jest nieunikniony prędzej czy później to samo miałem z pxm i dalej go mam no i z moim ulubieńcem rainbow tez przeszlem ostatnio przez piekiełko(marschall) i nie zaluje także powodzenia w końcu na miedzi (czyli drutach Trakcja) po takim czasie kiszenia tez mozna coś uszczknąć dla siebie
Wartość rynku budowlanego, napędzana inwestycjami w transformację energetyczną oraz infrastrukturę, ma przekroczyć w tym roku 400 mld zł - wynika z raportu przygotowanego przez firmę BauWatch, czyli warto tu inwestować długodystansowo
Właśnie to robię zapakowalem jeszcze prócz takiego waloru jak trakcja i pxm z myślą o przyszlosci i długoterminowej inwestycji po raz drugi w ubiegły poniedziałek kupilem tez pakiecik onde ale juz sobie powiedziałem ze to ostatni raz bo z poprzednim pakietem się kisiełem i nic dobrego to nie wróżyło ale po paru miechach obserwacji i frustracji (brak obrotow i ciągłe dołowanie spolki ) zauważyłem dość duże ożywienie i wzrost zainteresowania oze więc zaryzykowałem czas pokaże czy to dobra droga takie to moje przemyślenia pozdrawiam tych wytrwałych i tych mniej i zarabiajcie jak umiecie na naszej bananowej
Przy tak potężnej i już pewnej kasie w tej branży wycena tej firmy na 5zl wygląda poważnie Ja myślę że poważnie będzie wyglądało 50zl I zobaczycie że tak będzie na 100procent Kwiecień 50zl
Dla mnie to bylo niepoważne jak pierwszy pakiecik kupowałem po 2.45
Później fizyk ryzyk później znow powtórka a teraz jestem w moim mniemaniu bezpieczniejszy nawet w najgorszym przypadku nie widzę możliwości dokładki do tego sponiewieranego przez lata i niedostrzeganego gniota PRL(o bardzo niskim freefloat) co sie zwie Trakcja
Gniot się skończył w momencie rozkręcania inwestycji kolejowych a teraz dochodzi rozdanie zleceń na port lotniczy, ostatnia szansa na tanie akcje...kierunek ceny akcji Torpol i Budimex
Tylko ze torpol juz trochę sporo kosztuje a i budimex niemało podciągnął .Jedna i druga spolka jak dla mnie sa średnią atrakcją kghmu to raczej z nich nie będzie .Wydaje mi się ze na nich to część tych wiadomosci dotyczących cpk juz jest zawarta w aktualnej cenie ale próbować miec je w portfelu nie zaszkodzi może być to ciekawy strzał po przetargach
Ty się sugerujesz cyferkami a ja się sugeruję wysypem trolli spadziowych i własnym nosem który mi mówi przeważnie dobrze jak pachnie chajsem a tu pachnie xdd
Jest dokładnie odwrotnie niż piszesz. Jak było po 2pln z groszami, to Fantay hurtowo dostawał czerwone łapki za każdy pozytywny komentarz, a teraz dostaje prawie same zielone. Nawet w tym wątku masz przykłady. Przypadek?