• Trolle na Lubawie Autor: ~Insider [91.150.200.*]
    Cześć. Pytanie do trolli siedzących na forum Lubawa: jaki jest powód ciągłego narzekania na spółkę i inwestorów? Co Wam to daje? Jeśli nie interesujecie się spółką to po co czytacie i piszecie żale?
    Kompleksy? Zazdrość? Brak wiedzy? Przecież nie troska o nasze straty :Do

Pozdrawiam
    Insider z zyskiem 105% na Lubawa SA (nie licząc wcześniejszych transakcji)
  • Re: Trolle na Lubawie Autor: _xd [110.172.145.*]
    Zgadzam się w pełni. Forum opanowane jest przez trolle szerzące dezinformacje. Ktokolwiek zainteresowany spółką nie dowie się nic mądrego. Oprócz tego, że taniej nie będzie, zaraz rajd na ath. Dostanie szereg wpisów o zmyślonych komunikatach, o dronach i wystrzałach lada moment.
    Dlatego też trolle nie lubią jak się im przeszkadza. Kwiczą, obrażają, nie piszą na temat, nie odpowiadają na pytania. A to bardzo źle wpływa również na wizerunek samej spółki.
  • Re: Trolle na Lubawie Autor: ~Insider [91.150.200.*]
    Dlatego to forum nie jest źródłem wiedzy a jedynie poligonem zakompleksionych trolli.
    Dla zainteresowanych spółką polecam śledzić X dawny Tłiter. Jest tam trochę ludzi, którzy piszą o Lubawie. Są zarówno opinie pozytywne oraz informujące o zagrożeniach (analiza techniczna). Pozdrawiam
    Ja jednak jestem z tych ludzi, którzy traktują fora jako źródło wiedzy, informacji, miejsce wymiany poglądów. A tutejszym trollom się coś w łbach uroiło, że muszą "naganiać" i pisać "pozytywne posty" (czym one są każdy widzi).
    Jeszcze niedawno było tutaj paru użytkowników, którzy wrzucali sprawdzone informacje. Ale chyba zostali zniechęceni tym ściekiem.
    Ja tam lubię jak trolle kwiczą xD Sprawia mi to frajdę xD
    Byłbym zapomniał. Osobną kategorią jest pindol, który oferuje swoje kiełbasiane usługi 5zł/noc xD
    Dawno nic nie pisał. Ciekawe czy wyleczył te zajady xD
  • Re: Trolle na Lubawie Autor: ~Ciekawy [84.40.156.*]
    Dokładnie przyłączam się do pytania, po co tyle dezinformacji?! Wymyślania nierealnych scenariuszy. Od 5 miesięcy kurs spada i cały ten czas trolle swoją się i troją wymyślając jakieś bzdury o wielkim potencjale z czego nic się nie sprawdza .
  • Re: Trolle na Lubawie Autor: ~Insider [91.150.200.*]
    Odezwał się Troll nr 1, tzw troll spadkowy :D teraz czas na Trolla wzrostowego
[x]
LUBAWA -2,33% 8,81 2026-05-15 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.