Hahaha nieciekawy i jego teorie… ciekawy co tu robi w watkach Lubawy? Podobno kupił bumech gdzie rozdają ubranka przed nadchodzącymi przymrozkami. Podobno ma też tutaj śladowy kapitał w lubiawie a co chwila zakłada nowe wątki i podbija stare. Widać jednak nie wygląda to tak słabo… hahahah xD
Coś tam szarpnąłeś ale to dalej wygląda jak by nie miało siły. Gdyby był tu tak wielki potencjał jak wielu stara się tu kreować to by się tak nie wlekło tylko szło do góry jak bumech z obrotami 20 mln dzień ….
Wzrosty dopiero gdy na NATO przyjdzie pora? Ale przecież wyceny wyprzedzają przyszłość, czyżby ktoś nie wierzył w wyjście US? Może ma rację bo wygląda że on nie rządzi tylko Pentagon, który dał mu zgodę na Wenezuelę (powrót rękami ekscentryka na swoje instalacje znacjonalizowane przez Chaveza? świat zrozumie, regularnemu Prezydentowi by nie wypadało?a sprawa ważka), ale już na Iran nie. Kto zasiada w Pentagonie? Młody Brzeziński...
i wszystko jasne.Stąd tu magiel 2 lata z dotykaniem 6.Teraz Żabka Allegro i może Pipko bo jeszcze potencjał.Potem znów Arlenik.Bumech dla Ciekawego bo przecież tak pięknie rośnie.
jeśli myślisz że mój portfel ogranicza się do 2 spółek to jesteś dokładnie tak ograniczony jak Twoja wyobraźnia. Zdecydowanie poziom patologii u Ciebie jest na najwyższym poziomie
A można być inaczej ograniczony niż wyobraźnia ? Nieciekawy ty nawet obrażać nie umiesz a co dopiero inwestować. Nawet na wątku bumech Cię nie widać więc ile to spółek masz i której najwięcej czasu poświęcasz ?
Ciekawy tak już ma... Zawsze się denerwuje w obliczu konkretów. Ale ci z TROLLejbusa tacy już są. Dajmy mu może już spokój bo blady jakiś taki jest. Chyba przez ten toksyczny farsz, kt pompuje na forum HA HA HA HA HA
Jakich konkretów przecież wy nic nie macie konkretnego… konkretnie to można było zarobić na JSW, bumechu, nawet na WIG 20. Tu można było zarobić w zeszłym roku jeszcze ale wszystko się kończy. Za to wy próbujecie naciągać ludzi żeby od was drogo kupowali
Możecie płakać, fakty są takie że jest mocny bezruch i brak siły żeby ten walor szedł w górę, jeszcze zaraz będą wyniczki po których lubi spadać. Ile jesteście już na -? Jakoś nigdy sie nie potraficie odnieść. Może to Wy akcji nie macie i tylko klepiecie posty co?
Ciekawy, lepiej opowiedz o swoim małym pakieciku co go brałeś wyżej od obecnej ceny a potem jeszcze uśredniałeś... A teraz wyjesz spadziuchu 24/7. Kupy się ta twoja logika nie trzyma HA HA HA HA HA
Już jestem tu na +, nie umiesz czytać? Pisałem że wyszedłem i zostawiłem mały pakiet. Który sobie uśredniałem, czego nie rozumiesz ? Ty nawet akcji tu swoich nie masz
Ja nie rozumiem skoro wyszedłeś znlubawy dlaczego ciągle zakładasz nowe wątki i podbijasz stare. Na bumech Cię nie widać, nigdzie indziej też. Dlaczego jesteś tu nadaktywny ?
A Wy po cosie tu udzielacie ? Od 12,2 jak spada trąbicie o wielkich wzrostach … co miesiąc przesuwacie wielkie pompy ile już tu było potencjalnych wielkich zwrotów akcji ?? Co ? Same konkrety macie które nigdy się nie realizują. Nie muszę się wam cieniaski z niczego tłumaczyć. Jesteście skompromitowani
SMA 200 (średnia 200-dniowa) wynosi ok. 8,02 PLN, co potwierdza silny trend wzrostowy w długim terminie.
Kurs utrzymuje się powyżej tej średniej, co jest sygnałem pro-wzrostowym.
Oscylatory: Wskaźnik MACD (0.004) generuje sygnał kupna.
Punkty zwrotne (Pivot): Punkt zwrotny Fibonacciego wyznaczono na poziomie 8,29 PLN.