a znasz jakis przypadek zeby GPW odrzucila rejestracje akcji ktore zarejestrowane sa w sadzie.Jak znasz to podaj nazwe spolki i z jakiego powodu te odrzucenie nastapilo.
Pochwal sie jaką to okazję znalazles? Bedzie mozna ocenic za kilka dni czy masz pojecie o czym piszesz... :) bo na moje oko to nie ma lepszej okazji niz immg
Taka okazja ze prezes wywalał 2 mln sztuk akcji przez pol roku od 5zl do groszy bo nie bylo zainteresowania spółką, tak jak i teraz spolka ingeresuja sie kolkowicze ktorzy graja na 5-30% zysku. Spolka wyglada na szmacianke chociaz w planach miliardy
Jak na razie samo się toczy od 90gr kilku kupilo po czym wystrzał i spadek i znów kilku kupilo powyżej 1zl i wystrzał i spadek i znowu kilku kupiło po 1,1zl i wystrzal i spadek i teraz być może kilku kupi po 1,2zl i będzie wystrzał i spadek aż w koncu to 1,3-1,4zł puści i kurs podskoczy na te minimum 1,5zł z wykresu tyle można było wyciągnąć (filiżanka z uszkiem)..
Lepszą okazją na ten czas okazała się spółka Capital od bankruta z okolic 50gr jest już ponad 2zł i to nie jest koniec rajdu.. Oczywiście trzeba było tylko kupić, niestety kupiłem Immersion po 1,5zł także
Dlatego nie zarabiacie, skaczecie z akcji na akcje raz sie uda z zyskiem a raz ze strata... i wylewacie swoje zale... zobaczymy po 3 czy 6 m-cach jaka bedzie stopa zwrotu tutaj a jaka na capital... jestem przekonany ze tu zarobie wiecej. Trzeba tylko i aż poczekac