Dd nie fachowiec?A może Ty nim jesteś? Okpiwasz wzrosty i kompletnie nic to nie daje. Czekam w dołku a tymczasem luba pełna papieru wybiera się po złote runo bez dotykania tegoż... Psu na budę cała ta Twoja robota. Jutro sobie nakupię od korek i zaczekam cierpliwie ignorując co tu wypisujesz. Pytałem wielokrotnie co odpowiadasz żonie gdy pyta "co dzisiaj w pracy?" i czy ona byłaby zadowolona wiedząc jak zarabiać pieniądze, ale nie dostałem odpowiedzi...
Okpiwam wzrosty? Miałem cię steve za bardziej rozsądnego.
Twojego wielokrotnie zadawanego pytania nie widzę nigdzie. Poza tym wypisujesz bzdury. Nie wiem co wy z tym macie. Wygląda to na projekcje xD
Nie bierz do siebie xd... Wymiana uprzejmości niecierpliwych musi być. Ja jestem niecierpliwy podwójnie bo coś tam już mam, ale chciałem zrobić uśrednienie a okazji jak nie było tak nie ma. Nic nie pomaga, widać wyraźnie że nie poda bo musiałby oddać w dół dużo papieru.Nie pociągnąłem też 80k po 8,38 licząc, tak Ciekawy, na 6.
To niech idzie przynajmniej tam gdzie ma iść jeśli wory poładowane. Frustracja narasta bo Reinmetal pokazał a Lubawa ruszała razem z nim luty '22...
Środowisko wręcz idealne do prawdziwej zabawy
Patrząc na co raz bardziej śmiałe poczynania trampoliny i jego zapowiedzi..
Europa portkami już trzęsie po ostatnich deklaracjach żandarma tego świata..
Jest szansa że ta wojenna histeria doprowadzi do hossy zbrojeniowej na miarę tej covidowej..
Czekamy co będzie dalej...
"Zbrojeniowa histeria" dobrze ujęte, i nie ma w tym żadnej przesady bo to z czego ona się bierze wszyscy mamy przed oczami... Kto wie czy nie przyćmi covida... Gdybym 2 lata temu nawijał że coś takiego może się wydarzyć uznano by mnie za jakiegoś wariata ja sam też podoba mi się badaniom... Tak, fantazja trumpka może nam jeszcze pokazać dużo więcej.