• Do tych 12zl powinien wrocic Autor: ~Marcin [5.173.192.*]
    Uwazam
  • Re: Do tych 12zl powinien wrocic Autor: ~vince [46.170.156.*]
    W tym roku będziemy 16-17zł testować
  • Re: Do tych 12zl powinien wrocic Autor: eldealeros [80.49.190.*]
    Jest to bardzo prawdopodobne bo na wykresie miesięcznym Tauronu mamy idealnie taką samą sytuację jak na wykresie tygodniowym na srebrze w październiku 2025. Te same wskazania RSI oraz innych wskaźników analizy technicznej przy podobnym zachowaniu kursu. Jeśli analogicznie sytuacja miałaby się powtórzyć na Tauronie to patrząc po zasięgu wyjazdu srebra z tamtej sytuacji Tauron powinien osiągnąć poziomy o których piszesz. Szczególnie, że Tauron na tle całego rynku jest nadal tani. Zobaczymy jak będzie.
  • Re: Do tych 12zl powinien wrocic Autor: ~Jeżyk [31.60.69.*]
    Chłop co Tauron do Srebra porównuje :D

Nie chciałbym Cię smucić, ale Tauron od debiutu, czyli jakieś prawie 16 lat jest ciągle „tani” na tle rynku. Chyba zresztą tyle też trzymasz te papiery. Brawo! :D
    Nie martwisz mnie. Jest mi kompletnie obojętne co na ten temat myślisz. Korzystam ze swojego doświadczenia i do póki nie przedstawisz mi sensownych argumentów nie widzę podstaw aby brać Twoje zdanie pod uwagę.
  • Re: Do tych 12zl powinien wrocic Autor: ~Dealer [37.31.16.*]
    Eldealeros ciągle nagrania na wzrosty, teraz mamy sztuczny podjazd pod 10 złotych o potem spadki. To porównanie do srebra pokazuje że u tego pana sylwester się przedłuzyl o ponad tydzień.
    Póki co moje wju się sprawdza a twoje nie. I nawet posługiwanie się przez ciebie moim starym nickiem którego mi podprowadziłeś ci nie pomogło w naganianiu na spadki. Kolejna weryfikacja twoich bzdur już niebawem.
[x]
TAURONPE 4,30% 10,79 2026-04-02 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.