Jest to bardzo prawdopodobne bo na wykresie miesięcznym Tauronu mamy idealnie taką samą sytuację jak na wykresie tygodniowym na srebrze w październiku 2025. Te same wskazania RSI oraz innych wskaźników analizy technicznej przy podobnym zachowaniu kursu. Jeśli analogicznie sytuacja miałaby się powtórzyć na Tauronie to patrząc po zasięgu wyjazdu srebra z tamtej sytuacji Tauron powinien osiągnąć poziomy o których piszesz. Szczególnie, że Tauron na tle całego rynku jest nadal tani. Zobaczymy jak będzie.
Nie chciałbym Cię smucić, ale Tauron od debiutu, czyli jakieś prawie 16 lat jest ciągle „tani” na tle rynku. Chyba zresztą tyle też trzymasz te papiery. Brawo! :D
Nie martwisz mnie. Jest mi kompletnie obojętne co na ten temat myślisz. Korzystam ze swojego doświadczenia i do póki nie przedstawisz mi sensownych argumentów nie widzę podstaw aby brać Twoje zdanie pod uwagę.
Eldealeros ciągle nagrania na wzrosty, teraz mamy sztuczny podjazd pod 10 złotych o potem spadki. To porównanie do srebra pokazuje że u tego pana sylwester się przedłuzyl o ponad tydzień.
Póki co moje wju się sprawdza a twoje nie. I nawet posługiwanie się przez ciebie moim starym nickiem którego mi podprowadziłeś ci nie pomogło w naganianiu na spadki. Kolejna weryfikacja twoich bzdur już niebawem.