• Kabaret. Autor: ~fan22 [46.175.109.*]
    Żal patrzeć!
  • Re: Kabaret. Autor: ~tor [91.94.110.*]
    Lepiej nie patrz bo widac masz delikatne oczko - niektorzy to lubią Heheee A powaznie to albo sternik nie wie co robic -brak decyzji albo jest jeszcze czas na rozne wyleszczające ruchy
  • Re: Kabaret. Autor: ~darek [83.28.206.*]
    Dnia 2026-01-09 o godz. 09:12 ~fan22 napisał(a):
    > Żal patrzeć!

przedwczoraj dawaleś mi taką radę
    Zobacz wątki dotyczące EnergaZobacz profil Energa
    Autor: ~fan22 [46.175.109.*] 2026-01-07 11:07
    Opublikowano przy kursie:  20,65 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Re: Alternatywa...
    Zgadzam się z arskiozanem, nikt tak bardziej nie ogłupia tutaj ludzi jak ty darek, najlepiej jakbyś się zamknął na 3 miechy i poszedł na piwo!
    -wiec moja dla ciebie dzisiaj jest podobna.nie patrz na ten kabaret,może sprzedaj,z twoim pakieciątkiem i tak biznesu życia tutaj nie zrobisz;-)
  • Re: Kabaret. Autor: ~Leszczyk [91.207.127.*]
    To nie kabaret to żebractwo słupów o akcje Energii. Ten sam scenariusz powtarzany w kółko. Akcje innych spółek energetycznych w górę Energa w stagnacji. Przekaz jest cały czas ten sam oddaj nam akcje Energii i odkup od nas akcje innych energetyków, bo nas już parzą.
  • Re: Kabaret. Autor: ~fan22 [46.175.109.*]
    Tak się robi w podbitych koloniach, a te wszystkie Obajtki,Sasiny, Fąfary , Straszaki to tylko współcześni Judasze i sługusy do obdzierania Polaków ze wszystkiego co im jeszcze pozostało.
    Fan 22 pokretne masz rozumowanie cos jak Pepe - moze mlody jestes? Co to za tekst ze obdzierająPolakow z tego co im pozostało? Chyba nie zyles za komuny gdy w wawie zeby kupic zagryche to trzeba było niezle sie nabiegac Pojedz do panstw gdzie reformy zostały tylko czesciowo przeprowadzone to zobaczysz bardzo bogatych judaszy -oligarchow i biedne spoleczenstwo Ostatnio był u mnie gostek z Bialorusi z 240 euro emerytury to u nas raj
    bo to ten sam mental dla nich ue to zniewolenie,ale już kasa z ue im nie "śmierdzi',Niemiec to wróg,ale od tego złego Niemca 'passaty w tedeiku" kupują itd,itd
  • Re: Kabaret. Autor: ptak1234 [91.150.204.*]
    Fan22 ,kabaret był jak Energa była po 7zł ,trzeba było Pana Darka i Tora słuchać ,dziś byś miał 200%
  • Re: Kabaret. Autor: ~fan22 [46.175.109.*]
    Jeszcze ci ten raj bokiem wyjdzie, choć jako Polakowi życzę ci jak najlepiej. Ja się polityką nie zajmuję ale widzę jak od 300 lat zaborcy przekazują nas sobie jak dojną krowę.
    fan,jako społeczeństwo najpierw musimy we własnych głowach zacząć doceniać wlasną wartość i potencjal intelektualny,ja pracowałem dobrowolnie na zachodzie ale też przez 2 dekady prowadziłem biznes z Niemcem,Holendrem,Belgiem czy Francuzem i nikt,nikt z nich mnie nie próbował okraść jak moje własne państwo rządzone przez poprzedników.
  • Re: Kabaret. Autor: ~arskiozan [2.137.140.*]
    Szanowny ,fan22, trafiłeś w dyskusji na pretorianów rudego / darek,ptak1234,tor / Generalnie te chłopaki maja straszny ból.
    Czekali na mesjasza rudego ,a tu niewypał i coraz trudniej go bronić. O ile nie można odmówić chłopakom dużej wiedzy i zdolności analitycznych o tyle ich dramat to kompletne / polityczne / zrycie beretu przez TVN.
    Ja im wybaczam i czekam na moment by im wytknąć ...A nie mówiłem? Fan 22 - odpuść i obiecaj im łaskę wybaczenia.
    Każ im dziś spojrzeć na ulicę Warszawy. Przyjechali by bronić nie pieniędzy ale być albo nie być swoich rodzin.
    Szanowny arskiozan ,nigdy na rudego nie głosowałem ,po 8 latach rządów pis zapraszam do Azot w K -K i jakie wspomnienia mamy po Hunach
    jakiś sabat onuc dzisiaj na forum,czy o co chodzi;-)
    Szanowni, ptaka przepraszam za rudego. Ma powody do radykalnej oceny przeszłości .Zastanawiam się jednak, jakie determinanty kształtują apologetyczne postawy wobec rządów i polityki rudego. Ja przeżyłem: marksizm , komunizm,
    socjalizm, etap dzikiego kapitalizmu , unijny liberalizm . Uczestniczę w teologii WOK, klimatyżmie, neomarksizmie i obłędnym
    pędzie do europejskiego kołchozu. Wszystko to co dziś zaprzecza postawie : Polak -Patriota. W dodatku zdumiewa mnie jak banda volksdeutschów z Onetu czy żydo-komuna z TVN tak mąci w głowach niegłupich ludzi / przykłady z forum /
    Trochę mi żal tych ludzi i powiem tak: KIM JESTEŚCIE BYŁEM , KIM JESTEM BĘDZIECIE! ,ale na tej drodze
    zapłacicie Wy i Wasze rodziny ogromną cenę.

arkiozan,po pierwsze nie robmy z tego forum rynsztoka jak na forum Orlenu,po drugie,rozumiem Twoją desperację w udowadnianiu,że Fąfara powinien dać wszystkim równo i szybko,niestety czasy/wszystkim równo/minęły,zaczynasz to chyba rozumieć więc szukasz wyjścia jak się bezkosztowo załapać na finał z Energą,szukaj,bystry jesteś,ja nadal uważam,że darmowych obiadków w realnym swiecie nie ma.
    Dnia 2026-01-09 o godz. 12:14 ~arskiozan napisał(a):
    > Szanowni, ptaka przepraszam za rudego. Ma powody do radykalnej oceny przeszłości .Zastanawiam się jednak, jakie determinanty kształtują apologetyczne postawy wobec rządów i polityki rudego. Ja przeżyłem: marksizm , komunizm,
    > socjalizm, etap dzikiego kapitalizmu , unijny liberalizm . Uczestniczę w teologii WOK, klimatyżmie, neomarksizmie i obłędnym
    > pędzie do europejskiego kołchozu. Wszystko to co dziś zaprzecza postawie : Polak -Patriota. W dodatku zdumiewa mnie jak banda volksdeutschów z Onetu czy żydo-komuna z TVN tak mąci w głowach niegłupich ludzi / przykłady z forum /
    > Trochę mi żal tych ludzi i powiem tak: KIM JESTEŚCIE BYŁEM , KIM JESTEM BĘDZIECIE! ,ale na tej drodze
    > zapłacicie Wy i Wasze rodziny ogromną cenę.
    >
    Ja też przeżyłem komunizm itp. mam 57 lat ,ale jakoś wolę ten europejski kołchoz . Kolega w pracy pewien emerytowany komendant straży Państwowej powiedział tak ,trzeba być głupkiem ,żeby inwestować w SSP , gdy mu powiedziałem ,że kupiłem trochę akcji . Coś w tym jest na rzeczy . Po komentarzy czuć Konfederację

Arskiozan wiedz ze partie i ludzie ktorzy są przy wladzy zbyt dlugo bardzo szybko degenerują sie i chcą wiecej i wiecej Problemem jest ze choc tutaj widzimy wady tego systemu to nie ma zadnej partii ktora chce go zmienic Powiem wiecej ze wobec dryfowania na prawo spoleczenstwa widze nawet ze szybciej oddam glos na po-pis byle by do wladzy nie dorwali sie popaprancy biegający z gasnicami i słuzący rosji Co by o rudym nie mowic to nigdy nie złapano go w dwuznacznej sytuacji A tutaj dzisiaj pisza ze jakis Bosy skonczył Humanum a nawet nie chodził na wyklady i dalej oszukuje Oj jak tego nie cierpię
    Szanowny , tor , Pleban osobiście zakazał mi krytycznej polemiki z Tobą, wskazując na intelektualną wspólnotę oceny
    szlachetnych napojów. Ja dodam tylko ,że nic nie zwalnia nas z walki o dobro młodszych pokoleń.
    Mamy im wiele do przekazania. Jeśli nie posłuchają to przynajmniej My będziemy mieli spokojniejsze sumienie.
    Arskiozan nic sie nie dzieje na Energa wiec dyskutujemy i to jest ok W demokracji kazdy moze wyrazac swoje poglady i zawsze w dlugim terminie wygrywa demokracja - tak przynajmniej było Nawet "eurokołchoz" w koncu wygra bo jest demokratyczny i dla nas sredniego kraju w europie lepiej byc w nim niz z bandą dyktatorow Co do "mamy wiele do przekazania młodemu pokoleniu" to Cię zasmucę bo pokolenie dobrych czasow zawsze rodzi slabe jednostki Pokolenie Z nawet dzieci nie chce miec i szybko bedzie nas 30 ml Zresztą co my mozemy przekazac w swiecie szybko zmieniających sie uwarunkowan gospodarczych A jak wiesz to 'byt kształtuje swiadomosc" i tego nie zmienisz Pozostaje nam tylko popijac dobre gruzinskie wino bo swiata nie zmienimy W 21 wieku nie mozna czcić sierpa gdy na polu bedą kombajny sterowane przez AL
[x]
ENERGA 0,00% 18,74 2026-05-18 16:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.