• Cassete Boy Autor: ~Ktoś [31.0.44.*]
    Jest już pierwsza recenzja (co prawda wersja na PC, ale przy tego typu grach nie powinno to mieć znaczenia). Jest pozytywnie ocena 85. Nikt tu o tej grze nie pisze a myślę że to może być miła niespodzianka jeśli chodzi o sprzedaż. Takie kreatywne indyki w stylu retro mają sporo fanów, tym bardziej jeśli są dobrze zrobione, a wygląda na to że gierka jest dobra.
  • Re: Cassete Boy Autor: ~Cassette_Boy [83.175.184.*]
    Niewiele osób zdaje sobie sprawę z potencjału tej gry i możliwych wyników sprzedażowych. Proponuję zapytać AI o prognozowaną sprzedaż.
  • Re: Cassete Boy Autor: ~Concordia [89.68.29.*]
    To prawda. Tak samo Ski jumping z listopada jest uwazam niedoceniane - wedlug steam db ktore sprawdzam co jakis czas dla różnych gier, ta gra nie wypada z top4000 sprzedazy od premiery. A to sa pewnie tysiace sprzedanych sztuk
  • Re: Cassete Boy Autor: ~Hi5 [88.156.131.*]
    Cassette Boy to zupełnie inna skala sprzedażowa niż ski jumping. Wart się zainteresować, kolejna wysoka ocena wpadła, tym razem na Siliconera. 9/10. Przecież to się w setkach tysięcy sprzeda. Sam kupię na pewno skoro porównują ja do Feza.
  • Re: Cassete Boy Autor: ~Ktoś [178.235.102.*]
    Ja też rozważę zakup, choć do mnie bardziej przemawiają porównania do Zeldy. Mam ogromną nostalgie do LA z Game Boya a CB wydaje się mieć podobny gameplay loop. Fajnie jakby wyszło to na kartridżu, bo co da zasady raczej nie kupuje cyfrowo. Jak sprzeda się dobrze na e-shopie to myślę, ze jest szansa.
[x]
FOREVEREN 0,76% 2,65 2026-03-31 15:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.