• baton na 8,38 Autor: ~mimoza [91.227.105.*]
    ponad 80 k, dystrybucja?
  • Re: baton na 8,38 Autor: ~Gosciu [37.30.30.*]
    No ma fantazje ten zawiadowca..
    Niech przełoży coś na drugą mańke
    będzie jeszcze zabawniej..
  • Re: baton na 8,38 Autor: steve2 [83.22.214.*]
    Hm... Dlaczego mnie to nie dziwi? Szlaban nr 1 już jest. Który bohater leszcz łyknie zanim pojawi się nr2? Bo ja na pewno nie.
  • Re: baton na 8,38 Autor: ~Obserwator [78.30.109.*]
    Prawdopodobnie zanurkuje na 6zl.
  • Re: baton na 8,38 Autor: ~bambik [89.229.131.*]
    OSTRZEGALEM WAS- TO MACIE!!
    Jakie 6?! Może to już nieaktualne. Rośnie mój apetyt na tego batona. Logika mówi stop, chciwość woła "bierz!". Zobaczymy czy starczy mi silnej woli ale to już byłby szykowny pakiecik...ech...
    Masz waść chęć na 80 kilo z hakiem ?
    Tak ale wolałbym wiadomo po ile. Albo niżej... Ale takiego kęsa tam nie zobaczymy. Może trzeba będzie wziąć tu. Walczę ze swoją chciwością. Tylko że jak to wciągnę to pewnie zobaczymy tu jeszcze i 3... Nie mówiąc o 9 czy 10. Wtedy już o wzrostach będziemy mogli zapomnieć. Trzeba pamiętać że to banan a nie ta giełda na której Reinmetal wzrósł 30 razy. Zabranie Grubemu takiego kawałka byłoby skuteczną szczepionką antywzrostową. Nawet odium Reinmetalu by nie pomogło. Delikatna sprawa... Na pewno jest to skuteczny probierz zainteresowania Lubawą. Tego zainteresowania nie ma więc trzeba patrzeć w dół. Nie, nie będę wymieniał tej magicznej cyfry i to może nie być już koniec stycznia... Może być jeszcze gorzej, bo za dużo tu było o tym dołku dołków.
  • Re: baton na 8,38 Autor: ~Dd [79.184.251.*]
    Steve2 masz jakieś rozdwojenie ? Trzeźwy ?
    Liczę na efekt trampa..
    Co raz śmielej bredzi o podboju kolejnej wyspy..
    Mówi też o opuszczeniu NATO
    A to by oznaczało prawdziwą histerię zbrojeniowa na naszym kontynencie
    No moje miłe...
    Tu się nie ma co zastanawiać..
    Trza brać pod przyszły tydzień..
    Ja nie czekam ..
  • Re: baton na 8,38 Autor: ~DGT [188.146.171.*]
    Rydzyk Fidzyk biorę
    Średnia 200-dniowa znajduje się na poziomie 8,2..
    Właśnie widzimy papierek lakmusowy..
    Zobaczymy co wyjdzie
    Ja jestem na Tak
    I mamy formacje indykator..
    Ps. Czekacie dalej?
    No sorki, ale potrzebowałem potwierdzenia. Zdaję sobie sprawę że mogło to nie wyglądać estetycznie również w przeszłości. Już tak mam że muszę się przekonać przynajmniej trzy razy na czym stoję zwłaszcza że po drugiej stronie też bywało różnie. Aktualny temat znika bo spora część batona została rozebrana resztę wróciła do kieszeni właściciela. Czy nabywcy będą zadowoleni z zakupów? Wątpię.
    Trump?a i owszem, wyraźnie przygotowuje grunt żeby nam powiedzieć że on te wojska potrzebuje. Przy okazji Wenezuelą odciął Chińczyków od ropy żeby wrócili do zakupów w Rosji (i liczy na większą rozróbę) to już jest widoczne chyba dla wszystkich. Musi pogodzić wizerunek czyniącego pokój (i rzeczywiście parę sfingowanych wojen zakończył i nawet Kreml się wypowiedział że należy mu się pokojowy Nobel) z wizerunkiem Trumpa zdobywcy, dlatego szuka zajęcia dla amerykańskiej armii daleko od newralgicznej Europy środkowej. Wygląda to jak Muppet show, ale luba po dotknięciu dołka może na tym skorzystać. Pompiarze Reinmetalu nie tracą czasu i korzystają... A tu jeszcze dzisiaj jakaś zmyłkowa zieleń leci widzę. Ja się tym nie przejmuję.
[x]
LUBAWA -2,33% 8,81 2026-05-15 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.