Fajnie, jakieś 7 osób podjarało się miesięcznym raportem, cała reszta rynku ma go i tak wiadomo gdzie. Wolumeny i kierunek kursu to doskonale pokazuje.
Rozumiem że najlepszy grudzień w historii i perspektywa dobrego całorocznego wyniku podobnego do 2024 nie budzi w nikim pozytywnych emocji a wyprzedaż akcji rozpoczęta w grudniu powróciła na drugi dzień po raporcie grudniowym.
Mamy 4 lata wypłat dywidendy , razem ponad 9zł i kurs jak 3 lata temu, Czy coś pomyliłem ?
Trupów w szafie bym się nie spodziewał, co najwyżej stare majtki w Niemczech na które trzeba będzie zrobić odpis co i tak nie zmieni sytuacji operacyjnej.
Biurowiec leasingują jeszcze 9 lat , magazyny przeniesli, 80% załogi zmienili, vosedo zamykają , sklep RFID będzie do końca roku trzeba jeszcze utrzymywać , co jeszcze mogą zrobić źle żeby kurs zaniżyć ???
W lipcu Marcin Cz z RN zakupił po 38zł teraz jest już na minusie...
zamiast płakać, lepiej pomóc wynikom i kursowi, i kupić bieliznę matce, żonie, kochance. Ceny dobre przy zakupie kilku rzeczy. Odchudzisz w spółce zapasy. W grudniu widziałem w jednym ze sklepów esotiq (miasto 20 tyś mieszkańców) dużo klientek. Zainteresowanie jest, modele też fajne, bo kupiłem kilka rzeczy mojej kobiecie. Zadowolona, chwali.
myślę że Diana wie co pisze ale to chyba jej zasługa a nie nowego prezesa skoro decyzje zakupowe se podejmowane z dużym wyprzedzeniem tyle że Diana jest już w Homli od ponad pół roku wiec już się nie dowiemy więcej jak te zapasy chcą zmniejszyć ...