Kolejne miliony zarobione, aż nie wiem, co teraz robić - chyba trzeba rozbudować pałac w Monte Carlo? Nowe stajnie? Ciężkie jest życie miliardera, powiem wam... :)))
Może poświęcimy chwilę na podziwianie, jak dobrym inwestorem jestem? Znowu kupiłem w samym dołku i sprzedałem na górce. Helloł, czy wy tego nie widzicie? Gdzie oklaski, podziw, wywiady, autografy?
Musicie się przyzwyczajać do myśli, że Black ma zawsze rację. Te zaawansowane algorytmy analizy RSI, które rozwijam od 20 lat, to nie jest łatwa rzecz. Trzeba umieć liczyć do 15 miejsc po przecinku.
Baltazarze - pisywałem s-f za młodu, pod pseudonimem. Ze sporymi sukcesami. Przeszło mi jednak, wciągnęło mnie codzienne życie z bogaczami na Riwierze i w Colorado Springs. Kiedy jesteś otoczony 20-letnimi modelkami oraz butelkami 600-letniej whisky, trudno znaleźć czas na pisanie prozy...
'Szaleństwem jest'' Walenie głową w mur i dziwienie się że boli głowa... Aty już nie wiesz co brać na ten bul głowy .
A wiesz co się dzieje w klatce z małpami, jeżeli nie ma ustalonej hierarchii? Te małpy wszystkie są porozstawiane po kątach i się nie bawią tylko psocą .Tak jak ty
jak ktoś chce się ze spekulantami "grać"... to na własne życzenie.
Ja myślę że trzeba obserwować co się fundamentalnie zmieni i czy w ogóle :))))
pozdrawiam.
fundamenty są ważne dla inwestorów, ale nie koniecznie dla spekulantów, a od 5 lat tutaj, to tylko ci drudzy dobrze tu zarabiali . . . ps. Nie mylić inwestowania z zarabianiem, bo to dwa różne pojęcia . . .
Co się obecnie dzieje na wykresie sekundowym RSI, to bania mała! Też to widzicie? Te fluktuacje wykresów? To drżenie wskaźników? To echa przyszłości, moi drodzy!
myślę że restrukturyzacja jest właśnie taką inwestycją :))))
... i być może wierzyciele też zainwestują w restrukturyzację :)))
gdyby pomyśleć po Twojemu to trzebaby było zaorać spółkę i krecić kółka na innej... nie wydaje Ci się że w pewnym momencie przy takim podejściu nie miałbyś gdzie kółek kręcić i na krótko grać? :))))
Dobre zarządzanie spółką przynosi najlepsze efekty dla wszystkich ... poza spekulantami i p...sożytami :)))
pozdrawiam.
Skoro tak rozmawiamy sobie szczerze, to powiem ci, że nie wszyscy na forum są inwestorami. Niektórzy mają inne zadania, wyznaczone przez grubasów. Np robienie negatywnego zamętu, negatywnego nastroju, wprowadzanie zamieszania. Tak tylko powiem :)))