• batonik na 122,5 Autor: allil [188.33.38.*]
    znajdzie się chętny do konsumpcji?
  • Re: batonik na 122,5 Autor: ~Ypsilon [194.230.160.*]
    Za chwile go łykną bo gosć wstawił go 05.01..i poszedł do roboty..a tu panie hossa i
  • Re: batonik na 122,5 Autor: ~Noktowizor [194.230.160.*]
    To jest taki schemat dla i d i o t o w.Ale czasowo działa.Ustawiaja takiego niby batona i handluja w tym obrebie miedzy soba( jak w tej chwili) bo musza opchnac inny papier ( fundy) zeby dokupic ten.Chyba,ze wskoczy inny fundzik (a cos tak to mi wyglada) ,ktory w zabawie nie uczestniczy i im ten batonik zmiecie.Zreszta co za roznica czy za 10 min.czy za tydzien..jazda dopiero sie zaczyna
  • Re: batonik na 122,5 Autor: ~NoKtoWizor [194.230.160.*]
    Za Chiny nie mozna nic tu skomentowac.
    Jak donosi mój obserwstor kolesie sie rozpaczliwie bronią na 125.Cinko to wyglada bo ktoś rzeczywiscie ,jakby spoza ferajny i zza węgła dorzuca ciągle do pieca na K.Konsumujo z zagrycho.A co to bedzie gdy ukaże sie jakis komunikat?Maruderzy czas zmieniać nicki.Totalna klęska hm?
  • Re: batonik na 122,5 Autor: ~Fenomenolog [46.112.197.*]
  • Re: batonik na 122,5 Autor: ~cekin [31.164.142.*]
    Ci sami płytkoumyslowi z fundzikòw ,ktorzy wczoraj ustawiali tego niby batona chce rozegrac dzis gawiedz.Zawsze kombinuja szczegòlnie gdy
    spadki wszedzie i po wzrostach bo to latwiejsze. Ten t r o g l o d y t y , ktory tu regularnie leczy impotencje oczywiscie nie moglo zabraknac.
    Tyle , to se nevrati. groszołapy juz tylko beda komenowac..Roman ( ty biedny jestes fiskalnie i umyslowo) i jacys tam straganiarze.
    DW jest juz goracym towarem..i wiekszosci na nia nie stac..a wiec co wy tu chłoptasie komentujecie?
    Cudze?
    DW i jej wojskowa noga jeszcze jest zupełnie nie zdyskontowana. A ,ze ta noga mężnieje jestem głeboko przekonany.
    A przeceż tej scieżki rozwoju nikt nie przewidział..No coż .Łachy beda pisały :czekamy na potwierdzenie. No czekajcie.
    Sztuka polega na tym ,zeby wydedukowac z wyprzedzeniem.
  • Re: batonik na 122,5 Autor: allil [188.33.38.*]
    muszą to jakoś rozegrać, bo akcji w obrocie bardzo mało,
    każda okazja do tego jest dobra, a poza tym jakaś koretka
    po takich wzrostach musi być
  • Re: batonik na 122,5 Autor: ~Roman [195.116.5.*]
    Ja tylko pytam gdzie jest obiecane case study o którym mówił Pan Prezes.
    A tak swoją drogą co to znaczy "ubogi fiskalnie"?
[x]
DATAWALK -2,29% 128,00 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.