To jest taki schemat dla i d i o t o w.Ale czasowo działa.Ustawiaja takiego niby batona i handluja w tym obrebie miedzy soba( jak w tej chwili) bo musza opchnac inny papier ( fundy) zeby dokupic ten.Chyba,ze wskoczy inny fundzik (a cos tak to mi wyglada) ,ktory w zabawie nie uczestniczy i im ten batonik zmiecie.Zreszta co za roznica czy za 10 min.czy za tydzien..jazda dopiero sie zaczyna
Za Chiny nie mozna nic tu skomentowac.
Jak donosi mój obserwstor kolesie sie rozpaczliwie bronią na 125.Cinko to wyglada bo ktoś rzeczywiscie ,jakby spoza ferajny i zza węgła dorzuca ciągle do pieca na K.Konsumujo z zagrycho.A co to bedzie gdy ukaże sie jakis komunikat?Maruderzy czas zmieniać nicki.Totalna klęska hm?
Ci sami płytkoumyslowi z fundzikòw ,ktorzy wczoraj ustawiali tego niby batona chce rozegrac dzis gawiedz.Zawsze kombinuja szczegòlnie gdy spadki wszedzie i po wzrostach bo to latwiejsze. Ten t r o g l o d y t y , ktory tu regularnie leczy impotencje oczywiscie nie moglo zabraknac. Tyle , to se nevrati. groszołapy juz tylko beda komenowac..Roman ( ty biedny jestes fiskalnie i umyslowo) i jacys tam straganiarze. DW jest juz goracym towarem..i wiekszosci na nia nie stac..a wiec co wy tu chłoptasie komentujecie? Cudze? DW i jej wojskowa noga jeszcze jest zupełnie nie zdyskontowana. A ,ze ta noga mężnieje jestem głeboko przekonany. A przeceż tej scieżki rozwoju nikt nie przewidział..No coż .Łachy beda pisały :czekamy na potwierdzenie. No czekajcie. Sztuka polega na tym ,zeby wydedukowac z wyprzedzeniem.