Koniec korekty,ale pewnie nie do tego badziewia.Kto reguluje tu kursem i dlaczego oszukiwano akcjonariuszy co do free float.Nażarłem się tego śmiecia przez 5 m-cy i nie wierzę tu w żadne wykresy.
dość ciekawie to wygląda, podłączyłem sie po 7.20-7.25, zobaczymy co z tego wyniknie, moim zdaniem główne opory to 8.30-8.40, papier przebił linię trendu spadkowego i teraz osuwał sie po jej zewnętrznej stronie ale nadal przebywa w kanale bocznym (6-8.40) sporo jeszcze niewiadomych, cóż, poczekamy;)
Mam wrażenie, że obecnie na tym papierze analiza techniczna nie ma nic do powiedzenia. Ktoś chce by było ok 7 i jest. Po co ? Odpoiedź to obecnie istota papieru zwanego Alchemia.
Wiem, że at może wskazywać na wzrosty, ale jak porównuję wyniki alchemii rok do roku w ujęciu kwartalnym, to 2zł wydaje mi się grubą przesadą za tę spółkę. Życzę wszakże powodzenia.
według mojej metody AT dzisiaj nie będzie up, ewentualnie na dogrywce może ktoś sobie zgarnąć i zrobic małe sztuczne up. I jutro też wątpie w konkretniejsze up ( tu chciałbym się mylić).
posiadam walor
Macieju wypowiedz się o tym co teraz się dzieję bo siedzę z większością portfela w alchemii, oczywiście jestem ładnie w .. , nie wiem do końca jak do całej sytuacji podejść. Cierpliwie czekam ale czy warto? (wiem że jak sprzedam to automatycznie wystrzeli o kilkanaście procent ;) )....
nie chcę już więcej w to wkładać bo mam sporo tych akcji już - przecież od przeszlo miesiąca każdego dnia były spadki więc to chyba jest czas na jakąś reakcję... ktoś i tak broni kursy każdego dna przed fixingiem. nie wiem sam co o tym myśleć. nie chce realizować straty bo jest spora a po takim okresie spadków w każdej chwili może drgnąć w pożądanym kierunku...
Maciej..... co mamy robić? Jak widzisz sytuacje techniczną na Alchemi?
Jak trafisz z prognozami to piszesz wątek za wątkiem. Po blamażu jakoś ciebie mało.
hej ... kto nigdy się nie mylił to niech pisze takie rzeczy ... MAciej_ pisał w trybie przypuszczającym .. starał się zwrócić uwage na możliwość - ale ona się nie zrealizowała, więc nie traktuj tego , że Maciej POWIEDZIAŁ WIĘC MA SIĘ WYDARZYĆ ... to delikatnie mówić b. naiwne...
Facet jest dobry i kto chce ten korzysta...z dozą ostrożności
w tv Cnbc jeszcze kilka miesiecy temu niemal wszyscy analitycy mówili na żywca ,ze będą spadki na Gpw z zaciekłością w oczach i do dziś za swoje kłamstwa nie poniesli kary , a tam nie bylo dozy prawdopodobieństwa nic.Analityk z CdmPko Białek mowil , ze w pazdzierniku nasza giełda spadnie o 20 %.Ciekawo co powie w listopadzie.Ja bym go zwolnił z pracy .
programowanie neurolingwistyczne to zwykła ściema :) dzieki, której kilku gości zarabia kasę a analitycy przed kamerami albo zwyczajnie (i swiadomie) kłamią albo nie mają pojęcia co będzie (to częściej)
Dnia 2015-05-21 o godz. 16:52 ~MDM napisał(a): > Gratulacje, wygrałeś szpadel za odkopanie postu napisanego 6 lat temu!! > > A tak na serio to moglibyście przestać to robi, bo to myli ludzi ,którzy chcą zobaczyć najnowsze komentarze.