ale nudy, już myślałem, ze będzie 80 i po sprawie, a to się wlecze i wlecze... mam limit na 80, wygląda ze walnie grubo w dol za około tydzień... maks dwa.
Ja wolałbym po 150zl, ale przy 1000 akcji to też jest coś . Obawiam się ,ze po wynikach zjazd będzie w dół . Kurs rośnie ale obroty nie są jakieś imponujące
Goopi, wynudziles sie? To super. To teraz jyz sie nie bedxiesz nudzil. Zapasa higieniczny masz? To obserwuj. Na poczatek 150, potem 180. I tyle z tych twoich wrozb zostalo. I straty masz, i karma wraca.
:) straty ? LOL Stosuje prosta zasadę i mogę Wam nawet ja sprzedać, choc w sumie myślę, ze jest znana nawet największym amatorom takim jak Wy. Sprzedaje 1/3 po 20% zysku, kolejna porcje po 40% i trzymam tylko ostatnie 33%... Ciężko wiec mówić o stracie, najwyżej zarobię mniej... moge wejsc jeszcze raz w szorta, ale musialoby spasc ponizej 115 bo tu jest opor. Juz o tym pisalem kiedys. Zycze Wam zwyżek ale mysle, ze 80 jeszcze zobaczymy :)
Nie poddawaj się, racz nas swoimi wypocinami jak tu będzie 80 zł. Wyspyp troli ze strony shortów był na tej spółce niesamowity, a teraz takie zniechęcenie.
Przecież guupi to ma formacje nawet nie bałwana a niedokończonej kuli śniegowej i inteligencję yeti nos do interesów jak kopniak od Wsk a zapłon na odpowiedź to ruskiego Kraza