• Wyniki Autor: ~polo [37.139.73.*]
    Skonsolidowane przychody Auto Partner w grudniu 2025 roku wyniosły 322 mln zł, co oznacza wzrost rdr o 17,9 proc. - podała spółka w komunikacie.

No i to się nazywa dobry news, news który powinien być trampoliną do zmainy sentymentu i powrotu Autopartnera na szczyt.
  • Re: Wyniki Autor: ~inka [89.68.229.*]
    Bo pokazali jeden miesiąc dwucyfrowego wzrostu przychodów po roku rozczarowań? To może być dobry znak, ale nie przesadzajmy z bajkami o szczytach
  • Re: Wyniki Autor: ~polo [37.139.73.*]
    mój wpis nie ma na myśli miesiąca czy dwuch ale pisząc o powrozie na szczyt mam na myśłi trwały trend. Autopartner jest spółką która była "głośna" i dała dobrze zarobić przeszła też solidną i długotrwałą korekte podczas gdy inne spółki rosły wykresowo bardzo dobrze to wygląda. Jeśli do tego zobaczymy wyniki w kolejnych miesiącach to myślę że jest duuuuża szansa że rok 2026 będzie bardzo dobry jeśli chodzi o stopę zwrotu w akcje AP,
  • Re: Wyniki Autor: ~Mateo [178.217.197.*]
    Bardzo ciekawe espi, ostatnio tu nie zaglądałem bo trochę spółka zamczyska mnie :)
    Teraz pytanie skąd ten wyskok? Bo coś ewidentnie musiało się wydarzyć. Przecież grudzień to nie jest miesiąc co robi się same naprawy samochodów. Jest dużo wolnego.
  • Re: Wyniki Autor: ~TKO [46.134.83.*]
    Zgorzelec już działa.
  • Re: Wyniki Autor: ~Mateo [178.217.197.*]
    I tak nagle wystrzelilo? Wszystko musi się rozbujać
[x]
AUTOPARTN 13,83% 25,10 2026-05-14 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.