• Spokojnie tych spadków nie ma Autor: ~Hmm [46.112.95.*]
    To tylko grubas zaniża przed odpałem, przecież jest 20 produkcji w realizacji z czego 10 będzie mieć premierę w tym roku, a cdp to spółka artystyczna światowego poziomu z zerowym zadłużeniem czym nie mogą się pochwalić inne spółki z w20 robiące obecnie ath, a o wszystkim zaraz przypomni wam nagan odświeżając 20 tematów abyście nie stracili wiary
  • Re: Spokojnie tych spadków nie ma Autor: ~Geralt [188.47.122.*]
    Zacznijmy od tego ze nie jestesmy tutaj dla zysku tylko ideii.. jezeli interesuja cie zyski, ath itp. sprawy to jak sam wspominasz, masz 19 innych spolek w WIG20. Ja jestem akcjonariuszem bo wspieram spolke w tworzeniu fantastycznych gier, nie interesuja mnie zyski. Inwestycja w ich akcje to moje podziekowanie za ich wspaniala prace.
  • Re: Spokojnie tych spadków nie ma Autor: ~Hmm [46.112.95.*]
    XD mam nadzieję że trolujesz
  • Re: Spokojnie tych spadków nie ma Autor: ~ganag [193.42.99.*]
    Czytam każdy post nagana z zaparciem tchem. Jestem tu dla idei LGBTQWY+, tęczowego cd projektu, starej menelicy. Nie interesuje mnie zysk czy prawdomówni, nieskazitelni prezesi. Jestem tu dla brązowych perełek.
  • Re: Spokojnie tych spadków nie ma Autor: ~OMG [31.182.222.*]
    A mnie interesuje wyłącznie korzyść majątkowa - mam w d....LGBT, shorty i inne fantazje użytkowników tego forum.
    Nie zniechęcicie podobnych do mnie drobnych akcjonariuszy do sprzedaży akcji - wręcz przeciwnie, nakręcacie mnie jeszcze bardziej do posiadania większej ich ilości.
  • Re: Spokojnie tych spadków nie ma Autor: ~Kolarz [5.173.152.*]
    Ojeju sprzedaję przed premierą DLC i W4 bo spadło o niecały %.
[x]
CDPROJEKT -0,58% 257,80 2026-05-15 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.