To tylko grubas zaniża przed odpałem, przecież jest 20 produkcji w realizacji z czego 10 będzie mieć premierę w tym roku, a cdp to spółka artystyczna światowego poziomu z zerowym zadłużeniem czym nie mogą się pochwalić inne spółki z w20 robiące obecnie ath, a o wszystkim zaraz przypomni wam nagan odświeżając 20 tematów abyście nie stracili wiary
Zacznijmy od tego ze nie jestesmy tutaj dla zysku tylko ideii.. jezeli interesuja cie zyski, ath itp. sprawy to jak sam wspominasz, masz 19 innych spolek w WIG20. Ja jestem akcjonariuszem bo wspieram spolke w tworzeniu fantastycznych gier, nie interesuja mnie zyski. Inwestycja w ich akcje to moje podziekowanie za ich wspaniala prace.
Czytam każdy post nagana z zaparciem tchem. Jestem tu dla idei LGBTQWY+, tęczowego cd projektu, starej menelicy. Nie interesuje mnie zysk czy prawdomówni, nieskazitelni prezesi. Jestem tu dla brązowych perełek.
A mnie interesuje wyłącznie korzyść majątkowa - mam w d....LGBT, shorty i inne fantazje użytkowników tego forum. Nie zniechęcicie podobnych do mnie drobnych akcjonariuszy do sprzedaży akcji - wręcz przeciwnie, nakręcacie mnie jeszcze bardziej do posiadania większej ich ilości.