• slaby papier niestety Autor: ~danks [176.107.113.*]
    kogo winic?
  • Re: slaby papier niestety Autor: ~Waiter [91.236.137.*]
    Poczekaj…
  • Re: slaby papier niestety Autor: ~Max [188.33.139.*]
    Papier jest niestety mocno obciążony politycznie… najpierw PiS a teraz gangus no i wygląda to jak wygląda…
  • Re: slaby papier niestety Autor: ~wizimir [185.186.152.*]
    To już wszystko zawarte w cenie....problemem jest niewiara inwestorów w walor.
  • Re: slaby papier niestety Autor: ~Split [37.31.154.*]
    Wyniki oraz pierwsze kontrakty z nowego rynku zrobią robotę. Kupujemy przyszłość.
    Jeśli prezesi kupują od 11stu to chyba nie po to żeby sprzedać po 15. Każdy niech robi jak uważa.
  • Re: slaby papier niestety Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Jakbym zarabiał tyle co prezesi to dla samego podniesienia swojego wizerunku przed innymi dla oka kupowałbym walor zeby inni wiedzieli ze idą dobre czasy dla spolki i ze będzie mozna na niej zarobic ba , nawet szeroko bym się o tym rozpisywał to też napewno jedna z metod na to żeby podnieść jak najwyżej morale akcjonariuszy
    Byłem pewien na sto procent, że ten argument będzie podawany jako motywacja zakupów zarządu. Powiem tak, a róbcie sobie co chcecie ja stąd znikam w sensie piśmiennym, wszystkim życzę udanych inwestycji.
  • Re: slaby papier niestety Autor: ~danks [176.107.113.*]
    zaczynaja mi rece opadac
    ten papier jest na historcznych dolach i nic go nie rusza
    co tu zadzaila jak nawet infa nie dzialaja

• Re: slaby papier niestety Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Nie martw się danks ja jak kupowałem onde w 2024 tez miałem taką nadzieję ze oze ze co jak nie odnawialne źródła energii i ze przecież to nieuniknione zeby ten papier przy takiej świetlanej przyszlosci ,oczywiście w moim mniemaniu nie zaczął pikować do gory no ale co mnie pozniej spotkało po wyborach prezydenckich to zgasiło moja chęć posiadania waloru dol dol i dol w końcu może się to skończy ale myślę ze żeby teraźniejszy rząd jeszcze mocniej położył nacisk na oze to kwestią krótkiego czasu będzie w polaczeniu z dobrymi wynikami wybicie się onde z tej poniekąd bardzo niskiej wyceny
[x]
ONDE 0,35% 8,63 2026-05-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.