nieeee ;) to specjalnie. -omp to taki szczególny dla 'ulicy' żargon giełdowy pokazujący lekką drwinę z tych, którzy ubrali się na górce. Sympatyczne i bolesne, dla tych, którzy zawisają na haku. Póki co jedziemy do góry - trend jest silny
...luz ;))) jest dobrze i nie ma co się szarpać, a im więcej piszą, tym lepiej. Analitycy zauważają wieksze zainteresowanie i robią profesjonalne analizy, wskazują na 10 zł i 17 zł ...no i tak buduje się efekt zakotwiczenia ;)) Daniel Kahneman. Sama analiza finansowa nie pociągnie kursu ponad średnią, nie zapali FOMO, za to odpowiada antycypowanie wzrostów. Warto być na akcjach w styczniu
no to się trzymamy w styczniu :) ja miałem kilka okazji sprzedać to po 7-7,7. Spadło nawet do 5,8 i wtedy zamiast spanikować, dokupiłem i proszę. Już mam prawie zeta bonusu, więc jest git. Jak będzie 9, będzie miło, bo taki sobie postawiłem cel. Jak będzie 10, będzie super. A co dalej - zobaczymy. Póki co nie potrzebuję kasy, więc mogę sobie tu trochę posiedzieć i poczekać ;P