Marian ulicę straszyć, żeby akcje oddała ? Czy wy braso maniacy macie olej w głowie? Tu nie ma ulicy, tu zostaliśmy tylko My i nasze nadzieje, ale ja w przeciwieństwie do was nie oszukuje się od tylu lat. Mityczny gruby, trzymają kurs żeby w górę nie poszedł, będzie 100 zł a akcje, tu będzie grubo. Mogę wymieniać długo co Wy piszecie, ale po co mam się kopać z koniem jak wy macie klapy na oczach… Życzę, aby ten syf w końcu wybił w górę bo ta spółka to dno …
Pojawi się ESPI - pojawi się popyt. To, że spółka nas ignoruje nie ulega wątpliwości l, bo pokazała to już dawno. Za dużo już się zadziałało, by odpuścili farmę.
Andrzeju ostatnia sesja na fixach 25 tysięcy złotych, to chyba nie jest tak zle. obrotow to nie ma na Fotovolcie i 80 procentach innych spółek z NC Zobacz co było na Mfood zero obrotów a jak jest od kilku tygodni? Dlaczego tak jest nie wiadomo. tu jak będzie rosło to chociaz będziemy wiedzieć dlaczego.
Nie słuchajcie żadnych wyjców o braku popytu i innych bajek - nie zdążyli kupić i teraz dziecina jest odstawiana - niedawno było 17 groni dziś jest 30 ot tak be popytu :-)))