Dlaczego oporem ma być wsparcie a nie poprzednie opory pierwszym który tu widzę to 0.23 0.24 wcześniej psychologiczne 0.20 drugim jak przebiję 0.36 ja tam widzę grę a nie marne 0.15 poza tym wielu tu ma średnią zakupu ok 014 0.16 bo kupowali wyżej i usredniali na 0.10 0.11 będą chcieli zarobić. Trzeba patrzeć że giełda jest powtarzalna wcześniejszy dołek był 0.11 teraz 0.10 górka będzie....jak wyżej napisane
Dużo to tu takich co brali po 0.20+ i albo oddawali właśnie że stratą od 017 do 0.14 i odkupywali po 010 albo usredniali po 0.10 wykres i tranzakcje na to wskazują wolumen
Super trend na zielono więc nie pisz o spadku ja się tym kieruję wpisz sobie oscylator super trend na stoq dopuki jest na zielono to trzeba czekać na wybicie i jazdę w górę
Bardzo ci zależy żeby spadło siedzisz na forum całą sobotę za chwilę napiszesz że nie prawda i że masz akcję ale jesteś realistą skąd ja to znam typowy troll z bankiera kółeczka ci się marzą coraz z niższych poziomów
Ty myślisz że jak zmienisz Nick na 07 to kurs od razu tam zleci tu nie ma żadnej hiperboli spadkowej był trend spadkowy który został zanegowany jakieś 2 tygodnie temu dno już ubite a ty dalej swoję