• Wyprzedaż Autor: ~grubo [83.175.180.*]
    Populacja trolli w tym wątku zwiększa się. To najmocniejszy sygnał do kupna pod raport roczny.
  • Re: Wyprzedaż Autor: ~Nysa [37.46.14.*]
    Baza 17mln wyświetleń, za ostatni miesiąc. Obrót dzienny 10k zł
    Faza 7.5mln wyświetleń, obrót dzienny 4k zł
  • Re: Wyprzedaż Autor: ~nuda [83.175.180.*]
    Co wy się tak zafixowaliście na tym faza i baza. To może 5% działalności EEE.
  • Re: Wyprzedaż Autor: ~Julek [217.79.117.*]
    Ja, nie sadze, że aż tyle, ale szkoda, że:

- Ekipa Holding zaprzestała comiesięcznych informacji w formie sprawozdań, co zdziałali w firmie.
    - Prezes nie nagrywa regularnych filmików, jak kiedyś obiecał na temat życia firmy,
    - brak nowej strategii, bo stara była do 2024r.
    - nawet brak aktualizacji strony internetowej, bo np. nadal figuruje tam "forum Parkiet.com“, którego nie ma już od dłuższego czasu.

Generalnie mam wrażenie, że spółka żyje własnym życiem innym od Zarządu i właścicieli i chodzi mi głównie o Wujka i Friza, którzy w rozjazdach korzystają z uroków życia, czym już mają czas się pochwalić w mediach społecznościowych w odróżnieniu od działań spółki, której kurs leci na łeb na szyję i końca nie widać. Ktoś wywala duże pakiety akcji od długiego już czasu i widać, że nie zależy mu nawet na cenie, a wręcz zanizeniu kursu akcji.
    Szkoda tylko, że w wykorzystali w większości zaufanie i sympatię inwestorów, często pewnie i w tym rodziców swoich fanów.
    Była i jest hossa, ale na akcjach Ekipa Holding wręcz odwrotnie. Szkoda...
  • Re: Wyprzedaż Autor: ~Wuju [46.112.220.*]
    Niesmak pozostanie do końca istnienia tego czegoś.
  • Re: Wyprzedaż Autor: ~Franik [15.220.169.*]
    Gielda nie jest od smaków i g...uzik kogo obchodzi twój niesmak.

Za dużo było tu na początku takich, jak ty amatorów smaków i dlatego tak się stało.
    Spółka działa i robi swoje projekty w czym jest transparentna i EEE zarabia, czego efekty widać w sprawozdaniach finansowych.
    Efekty pracy będzie widać, gdy spółka wejdzie na wyższy poziom, a wszystko zmierza na ten czas w tym kierunku.
    Julek dał celne spostrzeżenia, ale to są niuanse, które napoprawią pewnie wkrótce.

Friz, Łukasz jeśli to czytacie, a wiem, że tak, to działajcie...
[x]
EKIPA -7,35% 1,45 2026-02-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.