• Znowu... Autor: ~Rendel [37.225.88.*]
    Znowu cofka... Rzygam już tą spółką...
  • Re: Znowu... Autor: ~xcv [176.221.122.*]
    Tak będzie… to efekt „strategii” WFH. Aktualnie przez brak własnych IP nie ma co generować zysków. Brak realnej road mapy self-pub pokazuje brak kompetencji i nie ma pod co grać. WFH to praca na zlecenie, niskie marże, brak tantiem, brak własności do IP. Zostaje spekulacja dla fanatyków. Oby trafiła się jeszcze podbitka na tyle wysoka, aby można było zminimalizować stratę i wyjść.
  • Re: Znowu... Autor: ~antytechnik [91.150.205.*]
    Widać, że ktoś zbiera akcje. Myślę, że podbitka na 4,3-4,4 zł będzie jeszcze w przyszłym tygodniu
  • Re: Znowu... Autor: ~lol [83.24.108.*]
    Jaki efekt wfh? To w jaki sposob firma zarabia jest nieistotne, wazne sa przychodzy i dochody, jak firma pokaze ze przeplywy pieniezne sie poprawiaja i zacznie zarabiac to kurs wroci tam gdzie byl sprzed tego calego cyrku. To co widzimy to klasyczne prowadzenie przez grubasa spekulanta, nic wiecej.
  • Re: Znowu... Autor: ~xcv [176.221.122.*]
    Prowadzenie przez „grubasa spekulanta” nie doprowadziłoby do konieczności emisji ratunkowej po zaniżonej cenie 3 zł, braku płynności finansowej, anulowaniu projektów self-pub. Sposób zarabiania dla studia AAA jest absolutnie kluczowy bo decyduje czy buduje własną markę i IP czy tylko wynajmują zasoby jak agencja HR i nie da się go bagatelizować, mówiąc, że „to tylko przychody i dochody się liczą”. Z resztą ich nie ma pomimo współpracy z ms, sony etc. Projekty wfh są ok ale bez chociaż 1 hitu self-pub to powrót do czasów z przed „cyrku” to marzenie. Dla kogoś kto to kupił teraz po 2,85 czy 3 zł no to bomba, już jest zarobiony ale dla kogoś kto na tym siedzi od IPO to ściek
  • Re: Znowu... Autor: ~Longx [95.214.217.*]
    Bycie podwykonawcą dla Microsoft, Kraftona i Sony na ich znanych IP to strategia, która powinna dowieźć wysokie i powtarzalne dochody. Z własnymi sobie nie radzą i generują tylko straty i odpisy, które zjadały zyski z WFH i kasę. Lepiej niech tego więcej nie robi...
  • Re: Znowu... Autor: ~ali___ [109.243.0.*]
    Zdecydowanie. Do płaczka autora posta takie info że żaden walor nie rośnie bez korekt w przeciwnym kierunku. Rączki pod D i czekamy na wysokie poziomy
  • Re: Znowu... Autor: ~Matraczak_Wacław [85.222.45.*]
    Nie wierzę, że jest tu ktoś kto faktycznie wierzy w to co mówisz. Sam na 100% nie wierzysz a jedynie modlisz się aby uciec z tąd z jak najmniejszą stratą i zapakować jakiegoś naiwnego kto cię posłucha w swoją makulaturę.
    Że niby tylko na PCFie występują korekty w trendzie wzrostowym? XD
    Poza tym jak mogę chcieć uciec stąd z jak najmniejszą stratą skoro jestem na plusie i ani myślę sprzedawać tych akcji do końca tego roku, no chyba że kurs zaliczy jakąś spektakularną windę w górę przegrzewając wskaźniki to wtedy może trochę oddam. Dam ci dobrą radę, nie słuchaj co mówią inni tylko sam myśl o podejmuj decyzje
  • Re: Znowu... Autor: ~Usjs [31.61.190.*]
    Tez mam zamiar trzymac mam 7% strate. Tylko wojciechowski jako ceo to dramat. Jakby odpuscil stery albo oddal chinczykom to bylby git
    Nie bój nic
  • Re: Znowu... Autor: ~Rg [31.0.30.*]
    Czy VR to jeszcze jest w cenie?
[x]
PCFGROUP -0,42% 3,56 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.