• 2026 - prognozy Autor: ~xyz [18.159.41.*]
    dużo dobrego przed nami. Obecna kapitalizacja 21 milionów.
    Tu było 1,20 po ogłoszeniu decyzji i planów firmy, czyli 5 razy mniej niż obecnie, więc jesteśmy dużo, dużo za nisko.
  • Re: 2026 - prognozy Autor: ~Dnss [46.113.10.*]
    10 złotych to mało
  • Re: 2026 - prognozy Autor: ~jjj [5.184.197.*]
    A obecną wartość księgowa jakieś 6gr
  • Re: 2026 - prognozy Autor: ~vklf [31.61.232.*]
    Fotovolt też ma WK 6 gr a jest po 43 gr niedawno latał po 90 gr w zasadzie nie wiadomo dlaczego.
  • Re: 2026 - prognozy Autor: ~jjj [5.184.197.*]
    Wyrocznia z Omaha skończyła karierę, jest następca wyrocznia z forum brasa. Jedyne co was łączy to to że on też inwestował długoterminowo.
  • Re: 2026 - prognozy Autor: ~Posiadacz [78.77.209.*]
    No w sumie rosło chyba dlatego ze wyniki miał dobre. Fotovolt też specyficzna spółka i nie wiadomo kiedy wyskoczy w górę. spada na małym wolumenie nie było dystrybucji widać że akcje mogą być w rękach znajomych rodziny? W obiegu jest ich dość mało i z tym osobiście się zgadzam z zaskoczonym na forum. Oczywiście to moje spostrzeżenia i jest to tylko moja teoria i nie analizujcie jej pod kwestią zakupu. Nienamawiam płynność jest mała plusy tylko takie ze nie zawieszają jej i zarząd się wywiązuje ze swoich obietnic. czy Ta działalność deweloperska im wyjdzie na dobre, szczerze wątpię. Napewno plusem jest ze budują farmy fotowoltaiczne. kiedyś gdy miałem wiecej akcji Fotovolta i pojawiał się tu jeden forumowicz z tamtego forum i tam rosło to miałem takie dziwne myśli ze może będzie jakieś powiązanie. Ale cena 80-90 groszy i psychologiczna bariera 1 złotówki spowodowała że nie miałem sentymentów i sprzedałem 90 procent portfela.
    Zobacz co się dzieje na mfood kiedyś zero obrotów to nie hamowało przed zakupem a od kilku tygodni dzień w dzień jakie są obroty, to jest szok. Taki urok spółek NC ten kto wie że będzie dobrze czeka i kupuje jak tanio a za 3-6-9-12 miesięcy zarobi więcej niż gdziekolwiek indziej. Życzę nam tego
  • Re: 2026 - prognozy Autor: ~J-23 [109.243.128.*]
    Niech to poranne 15 procent będzie drogowskazem na cały rok i dalej.
    Jeśli ma kurs ruszyć z kopyta to ESPI mamy najpóźniej za jakieś 10 dni. No i oczywiście dalsza papierologia, ale tu powinno pójść znacznie szybciej.
  • Re: 2026 - prognozy Autor: ~wycena [91.204.206.*]
    Tak się złożyło, że wszedł fundusz hamerykański tak wysmiewany przez trole i po krótkim czasie jest decyzja itd... tak pod uwagę
    - zdrowia w Nowym Roku
  • Re: 2026 - prognozy Autor: ~Marian [31.0.53.*]
    A Amerykanie nie lubią tracić
  • Re: 2026 - prognozy Autor: ~Karol [37.30.2.*]
    Od 5 lat farmy nie ma a Wy o 10 zł piszecie ? Czy Wy braso maniacy jesteście inteligentni?
  • Re: 2026 - prognozy Autor: ~Krzysiek [37.31.56.*]
    10 pln to wersja realistyczna, są optymisci co i 100 pln widzą tutaj - Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
  • Re: 2026 - prognozy Autor: ~Kamil [89.151.24.*]
    Ile? 10 zł ? Chyba za kilkanaście akcji. Wiesz co by się musiało stać, aby było 10 PLN ? No Wy z roku na rok coraz bardziej mnie zaskakujecie. I proszę nie piszcie o mitycznym grubym co pilnuje kursu i zbiera akcje. Zobaczcie na obroty… gruby chyba ma zatwardzenie, że nie może jakoś ruchu zrobić …
  • Re: 2026 - prognozy Autor: ~Wojtek [109.206.217.*]
    Też mnie to śmieszy. Zupełnie nikt nie kupuje, a oni tu ciągle "kupują"
  • Re: 2026 - prognozy Autor: ~Marian [31.0.53.*]
    Popyt jest tylko ukryty, gdyby się ujawnili nic byś nie kupił bo by się kurs zawiesił. Taki jest urok fiksuw
[x]
BRAS 11,67% 0,27 2026-01-02 15:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.