Orka czy Miecznik ?, ssak czy rybka, a ja coś wiem tylko nie powiem, co niektórzy wtajemniczeni pewnie też już wiedzą. Życzę wszystkim dużo cierpliwości, nie dajcie się znowu wyleszczyć w nowym roku
:)
No i mamy styczeń Teraz to tylko kwestia dni Skąd ile od kogo ? zlecenia Bo to że będą z różnych stro i to bardzo często to pewne Zegar zaczął tykać Nedzie się działo
Hehe mi chodzi o potencjał wzrostu kapitalizacji...i tym samym wartości akcji. Prędzej moim zdaniem Zremb osiągnie kapitalizację teraźniejszą Lubawy..czyli 1.2 miliarda....niż Lubawa 12 miliardów. Pomyśl jeszcze jakiego kapitału potrzeba żeby tego dokonać.
Teoretycznie to masz rację, angażując mniej kapitału na pewno szybciej będzie 80zl na ZRE niż na LBW. Troche myślenie zyczeniowo-spekulacyjne. Obecna wartość księgową żre jest "10" krotnie mniejsza niż LBW. Mam obydwie firmy w portfelu i .... Czekam
Tez tak uważam.
Co prawda jestem na Lubawie gdyż czekam na podpisanie tego kontraktu na 80 mln ale obserwuje zremb który ma większy potencjał do wzrostu biorąc pod uwagę ilość akcji i kapitalizację..
Spokojnie razy 3 a może nawet cztery można tu zrobić ..
Przecież tu jest wszystko napisane...czarno na białym...o nowej hali...o planowanych przejęciach...o nowym rozliczaniu przychodów...o nowych podobnych umowach jak ta na 50 mln z NATO....
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Zremb-Chojnice-liczy-na-pozyskanie-kolejnych-kontraktow-w-sektorze-obronnym-9039506.html
Do tego dochodzi człowiek który jest twórcą Polskiej Grupy Zbrojeniowej...Wojciech Dąbrowski....