Dobra kiedy ten IMS w końcu upadnie. SPECJALIŚCI pływają po rynku już ładne paręnaście lat i dopłynąć do ładnie wyglądającego brzegu nie mogą. Taki to LYDER mocny w gębie, a nie w czynach :)))))))))))))
Nie chcę mi się już marnować czasu. Gdyby IMS był człowiekiem, to miałby zmarszczki na całej twarzy, a i tak by wmawiał, że wygląda świetnie. PS. szkoda, że nie można wstawiać emotikonów.
-Raport za Q4 zawsze najlepszy w IMS - okres świąteczny -Myślę, że tą umowa o której pisali na początku grudnia będzie aktywny ( rzadko kiedy ktoś wypowiada umowę, jak już podpisał umowę na 2 lata to myślę że będzie aktywna, raczej wypowiada się umowy przed datą wygasania a nie na początku ) -kurs w fajnym miejscu na zakup -ostatnio zakup zarządu ( mały pakiet ale zawsze coś )
Takie wypowiedzenia to typowy zabieg negocjacyjny . Wystarczy zerknąć na poprzedni case w Closer z siecią ponad 2000 . Wypowiedzieli a miesiąc później podpisali nową na kolejny okres , więc jeśli ktoś panikuje pod taki komunikat to wyjątkowy pampers :)